ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Ζαχίντ, Βαγιαννίδη και Σέχου κόντρα στη Λαμία

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Zahid, Panathinaikos (Eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης έχει στη διάθεση του για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία τον Ζαχίντ ενώ πήρε μαζί του και τους Βαγιαννίδη, Σέχου. Εκτός ο τραυματίας Κολοβός και οι τιμωρημένοι Γιόχανσον, Δώνης, Σένκεφελντ.

Αναγκασμένος να προβεί σε αρκετές αλλαγές τόσο στην αποστολή όσο και φυσικά στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (14/12) με τη Λαμία είναι ο Γιώργος Δώνης αφού δεν έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Γιόχανσον, Δώνη και Σένκεφελντ και τον τραυματία Κολοβό σε σχέση με το ματς στο Βόλο.

Αντίθετα εξέτισαν την τιμωρία τους οι Πούγγουρας και Κουρμπέλης ενώ επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ο Ζαχίντ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Νορβηγός μάλιστα επιλέχθηκε από τον Δώνη να είναι στην 19άδα ενώ αναμένεται να πάρει και θέση στο αρχικό σχήμα των πράσινων στο ματς του Σαββάτου.

Ο 50χρονος προπονητής επίσης συμπεριέλαβε στην 19άδα τον Γιώργο Βαγιαννίδη τον οποίο μονιμοποίησε στην πρώτη ομάδα ενώ μετά από αρκετό καιρό στην αποστολή των πράσινων είναι και ο Σέχου που πλαισιώνει την τριάδα των επιθετικών.

Φυσικά στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί και ο Γιάννης Μπουζούκης ο οποίος άφησε πίσω του τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Αντιθέτως εκτός από ένα ακόμη ματς είναι ο Μολό που δεν υπολογίζεται καθώς και οι Φάουστο, Βέργος, Θεοχάρης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (14/12, ΟΑΚΑ, 19:30) με τη Λαμία. Οι Πράσινοι έκαναν προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» με τους Κολοβό, Γιόχανσον, Αλεξανδρόπουλο, Κότσαρη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής, Σέχου, Βαγιαννίδης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ