ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Νούνες, Περέα αντί Πούγγουρα, Ζαχίντ κόντρα στον ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας με ένα χτύπημα στα πλευρά έμεινε εκτός ενδεκάδας για το ματς με τον ΟΦΗ με τον Δώνη να βάζει τον Νούνες βασικό και τον Περέα αντί του Ζαχίντ.

Χωρίς τον Αχιλλέα Πούγγουρα που είχε δεχτεί ένα χτύπημα στα πλευρά στο ματς με τη Λαμία και τον Νούνες να παίρνει τη θέση του θα αγωνιστεί στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός.

Ο Πούγγουρας αισθάνθηκε εντονότερες ενοχλήσεις στη διάρκεια της σημερινής μέρας και δυσκολεύτηκε ακόμα και στο να παίρνει ανάσες με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και από την αποστολή.

Επίσης εκτός έμεινε και ο Ζαχίντ με τον Περέα να παίρνει τη θέση του.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Γιόχανσον, Νούνες, Σένκεφελντ, Ινσούα, Κουρμπέλη, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μακέντα, Περέα.

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα γκολποστ. Οι Γιόχανσον, Ινσούα θα καλύψουν το δεξί και το αριστερό άκρο με τους Νούνες και Σένκεφελντ να παίζουν ως στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης και Δώνης με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα με τον Περέα να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στον πάγκο είναι οι: Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ και Καμπετσής ενώ εκτός 20άδας έμειναν οι Χριστογεώργος και Πούγγουρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ