ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα και Περέα κόντρα στον Αστέρα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι (15:00) τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να έχει καταλήξει στα πλάνα του.

Την δεύτερη νίκη στο ΟΑΚΑ θα επιδιώξει να πετύχει σήμερα (15:00) ο Παναθηναϊκός και μόλις την πρώτη σε παιχνίδι, που ο αντίπαλος είναι μικρομεσαία και όχι μεγάλη ομάδα. Στη μοναδική μέχρι τώρα νίκη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-2 της ΑΕΚ. Αντίθετα, οι πράσινοι έχασαν από την ΑΕΛ και τον ΟΦΗ, ενώ στην Ριζούπολη έχασαν και από την Ξάνθη.

Ο Γιώργος Δώνης είπε, ότι η επόμενη τριάδα αγώνων είναι σημαντική. Εχει δίκιο. Αν η ομάδα δεν κερδίσει σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης και έχει πάλι απώλεια βαθμών κάνει μεγάλο πισωγύρισμα. Θα φθάσει εκεί, που ήταν πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Οσον αφορά τα πλάνα της ενδεκάδας ο Κολοβός και ο Περέα διεκδικούν πάλι την θέση του Ζαχίντ, που δεν είναι ακόμα έτοιμος , για να παίξει. Στο Αγρίνιο άρχισε το παιχνίδι ο Κολοβός, που δεν πήγε καλά . Σήμερα το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Περέα από την αρχή , δίπλα στον Μακέντα. Με στόχο να πιέσει από την αρχή ο Παναθηναϊκός να τρέξει τους αμυντικούς του Αστέρα ο Περέα και να ανοίξει χώρους στον Μακέντα. Θα είναι ένα 4-4-2, που σε φάση άμυνας θα φαίνεται 4-2-3-1.

Οι υπόλοιποι δέκα είναι οι γνωστοί. Κάτω από τα δοκάρια θα καθήσει ο Διούδης, δεξί μπακ θα είναι ο Γιόχανσον, κεντρικοί αμυντικοί θα παίξουν οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας και αριστερό μπακ ο Χατζηθεοδωρίδης αντί του τιμωρημένου Ινσούα. Στα χαφ το δίδυμο θα είναι ο Κουρμπέλης με τον Δώνη, δεξιά ο Μπουζούκης , αριστερά ο Χατζηγιοβάνης και επιθετικό δίδυμο οι Μακέντα, Περέα.

Στην αποστολή μετά από καιρό είναι ο Μπεκ, που θα καθήσει στον πάγκο και είναι πιθανό να κληθεί να παίξει στην διάρκεια του αγώνα, αν χρειαστεί. Η απουσία του Μολό από τον πάγκο είναι φανερό, ότι οφείλεται στην κακή απόδοση του Γάλλου, όποτε αγωνίζεται, όπως έγινε και στο Αγρίνιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ