ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη αλλά χωρίς Κάτσε στη Ριζούπολη

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη αλλά χωρίς Κάτσε στη Ριζούπολη
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης τον Κουρμπέλη αλλά όχι και τον Κάτσε που ένιωσε κάτι ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Ο Δημήτρη Κουρμπέλης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε από τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον αρχηγό των πράσινων να συμπεριλαμβάνεται κανονικά και στην 18άδα.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως με τον Έργκους Κάτσε ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση του Σαββάτου, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και το τεχνικό τιμ του τριφυλλιού προτίμησε να τον προφυλάξει.

Από εκεί και πέρα στην 18άδα που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Πάνος Αρμενάκας αλλά και ο Κώστας Αποστολάκης. Αντίθετα εκτός είναι ο τιμωρημένος Γιόχανσον.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Διούδης, Κότσαρης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Κουλιμπαλί, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Αρμενάκας, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Ξενόπουλος, ο τιμωρημένος Γιόχανσον αλλά και οι Κάτσε, Πούγγουρας, Παντελάκης, Βέργος, Θεοχάρης και Σέχου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ