ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Διούδη, Πούγγουρα, Οικονόμου στη Λιβαδειά

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ / EUROKINISSI)
Διούδης, Πούγγουρας, Παναθηναϊκός (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό με τον Σωκράτη Διούδη να μετέχει κανονικά σε αυτή ενώ επέστρεψαν οι Πούγγουρας, Οικονόμου.

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά για το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Βοιωτίας.

Σε αυτή έχει συμπεριληφθεί κανονικά ο Σωκράτης Διούδης παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο πόδι ενώ στην 20άδα έχουν επιστρέψει οι Πούγγουρας και Οικονόμου με τον πρώτο να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τον έμπειρο αριστεροπόδαρο να υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας. Ένα ματς στο οποίο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Κάτσε και Μαυρομάτης λόγω τιμωριών.

Η πράσινη αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Παντελάκη, Πούγγουρα, Κουλιμπαλί, Στάικο, Άλτμαν, Δώνη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Τζανδάρη, Μακέντα, Καμπετσή.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κάτσε και Μαυρομάτης, οι τραυματίες Κότσαρης, Αποστολάκης, Τριανταφυλλόπουλος αλλά και οι Βέργος, Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης, Αρμενάκας, Σιφναίος, Σέχου και Χριστογεώργος με τους δυο τελευταίους να παίζουν με την ομάδα Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ