ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ξανάρχονται στο Κορωπί οι Νιανζ και Σαμπού

Παναθηναϊκός: Ξανάρχονται στο Κορωπί οι Νιανζ και Σαμπού

Ο 19χρονος Μοχάμεντ Κατάνα Νιανζ και ο 21χρονος Ιντρίσα Σαμπού θα δοκιμαστούν ξανά από τον Γιώργο Δώνη, ενώ το ανοιχτό "κανάλι" με την αφρικανική αγορά θα φέρει και άλλους παίκτες για δοκιμή.

Η λήξη του πρωταθλήματος δεν συνεπάγεται το τέλος της σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει τουλάχιστον τρία φιλικά παιχνίδια μέχρι τα τέλη Μαΐου, προκειμένου να τσεκάρει μερικούς από τους πιο μικρούς σε ηλικία, αλλά και να δοκιμάσει παίκτες που δεν ανήκουν στο Τριφύλλι.

Ο 19χρονος Μοχάμεντ Κατάνα Νιανζ από την Κένυα και ο 21χρονος Ιντρίσα Σαμπού από τη Γουινέα-Μπισάου θα ενσωματωθούν ξανά στις προπονήσεις και θα πάρουν μέρος στα ματς. Ο Δώνης έχει άποψη για τους δύο παίκτες, αλλά θα τους σκανάρει εκ νέου σε πιο απαιτητικές συνθήκες για να κάνει την τελική εισήγηση του στον Νταμπίζα.

Ωστόσο, οι προαναφερόμενοι δεν θα είναι οι μοναδικοί Αφρικανοί που θα τεθούν υπό δοκιμή. Ο Νταμπίζας έχει ανοίξει "κανάλι" με την αφρικανική ποδοσφαιρική αγορά, έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις και φέρεται να έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις. Επομένως, είναι πολύ πιθανό ο Δώνης να βάλει στο μικροσκόπιο του και άλλους από την Αφρική.

Ο Νταμπίζας εκτιμά ότι μπορεί να "λαβράκια" σε προσιτές τιμές, που θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να δυναμώσει και ταυτόχρονα, θα αποκτήσουν μεταπωλητική αξία. Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη θητεία του Νταμπίζα, ο μόνος για τον οποίο καταβλήθηκαν χρήματα για τη μεταγραφή του ήταν ο Νιγηριανός Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Στο μεταξύ, προς τα τέλη Μαΐου ο Παναθηναϊκός αναμένεται να μεταβεί στην Κύπρο για ένα ή δύο φιλικά παιχνίδια. Ακόμα δεν έχουν κλείσει οι αντίπαλοι, όμως οι άνθρωποι του Τριφυλλιού κάνουν τις επαφές τους και σύντομα θα έχουν νεότερα για τον προγραμματισμό τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ