ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κριτήριο τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εκτός από τους νεαρούς που θα πάρουν ευκαιρίες, υπάρχουν και οι παίκτες που θα λάβουν αρνητικά μηνύματα αν δεν αγωνιστούν στα τελευταία ματς της σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι μόνο αυτοί οι οποίοι περιμένουν να παίξουν στο κυριακάτικο (14/4) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι ενδέχεται να μην αγωνιστούν και αυτό δεν θα είναι καλό για το μέλλον τους στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ο Άντονι Μουνιέ, ο Φάνης Τζανδάρης και ο Νώντας Παντελάκης δεν έχουν πάρει ευκαιρίες στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Φυσικά, η περίπτωση του καθενός διαφέρει και δεν μπαίνουν στο... μίξερ. Ωστόσο, είναι προφανές ότι προηγούνται άλλοι στην ιεραρχία του Γιώργου Δώνη, είτε για τους έμπειρους, είτε για τους νεότερους.

Ειδικά ο Μουνιέ και ο Τζανδάρης θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για την καριέρα τους μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές με εμπειρία και σίγουρα δεν αισθάνονται άνετα να κινούνται μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Διότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τον ρόλο που θα ήθελαν και ίσως να τον αναζητήσουν αλλού.

Ο Νίκος Βέργος ανήκει στην κατηγορία εκείνων που δεν αγωνίζονται συχνά, αλλά δεν υπολογίζεται για την Κυριακή λόγω τραυματισμού. Ο νεαρός επιθετικός θα προλάβει το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό και η χρησιμοποίηση του θα εξαρτηθεί από το πλάνο του Γιώργου Δώνη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ