ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με τον Ρινάλντι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τουSport24.gr,η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Λαουτάρο Ρινάλντι οδεύουν προς διακανονισμό για την οφειλή.

Πρόσω ολοταχώς για συμβιβασμό με τον Λαουτάρο Ρινάλντι οδεύει η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr,στέλεχος της ΠΑΕ είχε νέα επικοινωνία με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή και φαίνεται πως καταλήγουν σε έναν διακανονισμό που ικανοποιεί αμφότερους.

Ακόμα απομένουν μερικά σημεία που πρέπει να αποσαφηνιστούν, όμως επικρατεί η εντύπωση ότι η επίτευξη συμφωνίας είναι θέμα χρόνου. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να κλείσει την εκκρεμότητα με τον Ρινάλντι πριν την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαρτίου, που δίνει η ΕΠΟ για τη ρύθμιση των οφειλών.

Από την πλευρά του, ο Ρινάλντι αποφάσισε να πιέσει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, διαμηνύοντας ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε νέα αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του. Στις δύο προηγούμενες δικάσιμους, η ΠΑΕ είχε ζητήσει να αναβληθεί η διαδικασία και ο Αργεντινός στράικερ είχε συγκατατεθεί, σε ένδειξη καλής θέλησης.

Ωστόσο, ο Ρινάλντι κατέστησε σαφές ότι τη Δευτέρα (4/3), θα ζητήσει να εκδικαστεί η προσφυγή του και να εκδοθεί απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Πάντως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ