ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός Κ19: Επιστροφή στις νίκες υπό το βλέμμα Νταμπίζα

Παναθηναϊκός Κ19: Επιστροφή στις νίκες υπό το βλέμμα Νταμπίζα

Επιστροφή στις νίκες για τους Νέους του Παναθηναϊκού που επικράτησαν εκτός έδρας της Λαμίας με 3-1 με το Νίκο Νταμπίζα να παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες των πράσινων.

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού την Κυριακή το μεσημέρι επικράτησαν εκτός έδρας της Λαμίας με 3-1 και επέστρεψαν στις νίκες σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μάλιστα αγωνίστηκαν υπό το βλέμμα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Το τριφύλλι πέτυχε τρία γκολ με τρεις διαφορετικούς σκόρερ, τους Τζαβίδα, Σαμαρά και Παπαδόπουλο με τον πρώτο εξ αυτών να έχει εκτός του τέρματος του και την ασίστ στο δεύτερο γκολ του τριφυλλιού.

Στα αξιοσημείωτα για τους πράσινους και η παρουσία του Σέχου στο αρχικό σχήμα ο οποίος επέστρεψε μετά από δυόμιση μήνες και τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και στο 11' άνοιξε το σκορ με πανέμορφο σουτ του Τζαβίδα από πλάγια θέση με τον διεθνή επιθετικό να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο ο Τζαβίδας έκανε ωραία ενέργεια και την τελική πάσα προς τον Σαμαρά ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0.

Στο 74' το τριφύλλι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαντικάι και στο επόμενο λεπτό η Λαμία μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Καραγιάννη μετά από χτύπημα φάουλ.

Ο Παναθηναϊκός παρά το αριθμητικό μειονέκτημα πέτυχε και τρίτο γκολ στο 88' με τον Παπαδόπουλο ο οποίος επίσης βρήκε τέρμα για δεύτερο σερί παιχνίδι.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς, Ταγκαλάκης (46' Ψωρογιάννης), Σταθαράς, Μητσόπουλος (68' Κασάπας), Καραγιάννης, Κωστίκα, Στεφανής, Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος (46' Δημητρίου), Λαμπρόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζωγραφάκης, Καραγιάννης, Σαντικάι, Σκεντεράϊ, Τζαβίδας (75' Σπίνος), Ηλιάδης (68' Παπαδόπουλος), Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης (30' Σαμαράς).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ