ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ηγέτης και στα αποδυτήρια ο Σένκεφελντ!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έδειξε τόσο με τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα όσο και στα αποδυτήρια πως είναι ηγέτης εντός αλλά και εκτός γηπέδων.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Αστέρα, αλλά η πίεση που δέχθηκε στο τέλος, παρά το γεγονός, ότι δεν έκανε κλασική ευκαιρία η ομάδα της Τρίπολης δημιούργησε μία κακή εικόνα, που δεν άρεσε σε κανέναν και ο Σένκεφελντ μετά το ματς έδειξε, ότι είναι ηγέτης και στα αποδυτήρια.

Ο Ολλανδός στόπερ είχε εκνευριστεί με το γεγονός, ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να κρατήσει τη μπάλα στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να δέχονται συνεχόμενη πίεση οι αμυντικοί. Δεν ήθελε και πολύ να έρθει το... έμφραγμα στην τελευταία φάση. Το γκολ μπήκε, αλλά ο Μπαράλες ήταν σε θέση οφ-σάιντ και σωστά δεν μέτρησε.

Με τη λήξη του αγώνα ο Ολλανδός είχε νεύρα και έβαλε χέρι στους συμπαίκτες του, για τη συμπεριφορά των τελευταίων λεπτών. Αυτό δεν τελείωσε εκεί. Συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια. Ο Ολλανδός πήρε το λόγο και είπε, ότι είναι απαράδεκτο να παίζουν στον Παναθηναϊκό και να κάνουν συνέχεια λάθη και να μην έχει την κατοχή της μπάλας η ομάδα στα τελευταία λεπτά.

Οι ηγέτες φαίνονται, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια. Ο Ολλανδός είναι ηγέτης στο γήπεδο, κάνει τη διαφορά στην άμυνα και έδειξε την προσωπικότητά του και με τις έντονες παρατηρήσεις, που έκανε στους συμπαίκτες του. Και το έκανε μετά από νίκη, για να καταλάβουν όλοι, ότι δεν είναι εικόνα αυτή, για μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Εξάλλου οι περισσότεροι συμφώνησαν με τα λεγόμενα του συμπαίκτη τους, αλλά όλοι κατέληξαν, ότι στο τέλος η νίκη μετράει.

ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥ ΔΩΝΗ

Ο Γιώργος Δώνης πριν το παιχνίδι με τους Αρκάδες με ομιλία είχε τονίσει στους παίκτες, πως είναι μεγάλη ανάγκη να κερδίσει η ομάδα τον Αστέρα, τον Βόλο και την Λαμία. Μετά το παιχνίδι και αφού ο Σένκεφελντ έκανε τις παρατηρήσεις του ο 'Ελληνας τεχνικός στάθηκε στη νίκη της ομάδας και τους είπε: "Μπορεί να είχαμε κακή απόδοση ειδικά προς το τέλος του αγώνα , αλλά είχαμε πει, ότι είναι απαραίτητη η νίκη και την πήραμε. Έχουμε βρεθεί εδώ μετά από ματς, που είχαμε καλή απόδοση να κλαίμε, διότι δεν κερδίσαμε. Οπότε κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο ματς".

Και μετά το παιχνίδι όλοι οι παίκτες και στις δηλώσεις και μέσω των λογαριασμών τους στο instagram στάθηκαν στο τρίποντο, που τους φέρνει πιο κοντά στην εξάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ