ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η τέταρτη εμφάνιση του τριφυλλιού

Παναθηναϊκός: Η τέταρτη εμφάνιση του τριφυλλιού

Δείτε πώς θα είναι η τέταρτη και επετειακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού που έχει σχεδιάσει η Robe Di Kappa για τη σεζόν 2019-20. Θα είναι με κάθετες ρίγες, δυο άσπρες και μια πράσινη.

Τη μέρα που ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις φανέλες της φετινής σεζόν έγινε γνωστό πως φέτος η Robe Di Kappa θα έφτιαχνε και μια τέταρτη φανέλα η οποία θα ήταν "επετειακή" για τη συνεργασία των δυο πλευρών και πάλι μετά από τόσα χρόνια και θα θύμιζε κάτι από το παρελθόν.

Αυτή ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί και το γεγονός πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έπεσε αρκετά νωρίς φέτος δεν αποκλείεται να φέρει λίγο πίσω την παρουσίαση αυτή της φανέλας.

Βέβαια αυτή ήδη κυκλοφόρησε και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαφορές με την πρωτότυπη είναι ελάχιστες. Πού κυκλοφόρησε όμως; Σε ένα από τα πιο γνωστά video games και συγκεκριμένα στο Pro Evolution Soccer το οποίο βγήκε στην κυκλοφορία στις 12 Σεπτεμβρίου.

Στο "PES 2020" δηλαδή υπάρχει και ο Παναθηναϊκός με το φετινό του ρόστερ και φυσικά με τις φετινές του εμφανίσεις. Όχι μόνο τις τρεις αλλά και τις τέσσερις αφού υπάρχει και η επετειακή εμφάνιση.

Αυτή, όπως μπορεί να δει κανείς, θα είναι με κάθετες ρίγες, δυο άσπρες και μια πράσινη και θα θυμίζει την πρώτη φανέλα που είχε φτιάξει η Robe Di Kappa για το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Η τέταρτη εμφάνιση του τριφυλλιού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ