ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η πρόταση που φέρνει πιο κοντά τον Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Η πρόταση που φέρνει πιο κοντά τον Αϊτόρ

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πρόταση στον Ισπανό εξτρέμ, Αϊτόρ, με ετήσιες απολαβές ύψους 350.000 ευρώ κάτι που τον φέρνει πιο κοντά στο τριφύλλι. Δεν θέλει ο Ίβηρας να πάει στην Τουρκία και την Μπεσίκτας.

Ο Τσάβι Ρόκα δεν παλεύει μόνο την υπόθεση του προπονητή - ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός της Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Πογιάτος, είναι το μεγάλο φαβορί ν' αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη - αλλά τρέχει και τα μεταγραφικά ζητήματα των πρασίνων.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού - ο οποίος ξεκαθάρισε σε ισπανικό ραδιόφωνο ότι ο Παναθηναϊκός δεν θ' αγωνιστεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν - έχει ως στόχο τον Ισπανό εξτρέμ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Άλλωστε και ο ατζέντης του πρώην μεσοεπιθετικού της Τβέντε, Αλμπέρτο Μποτίνες, παραδέχθηκε στην AS ότι ο Παναθηναϊκός έχει ενδιαφερθεί για τον Καταλανό, ο οποίος σε συνέντευξη στο Sport24.gr είχε εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Τσάβι Ρόκα έχει προτείνει στον 24χρονο ετήσιες απολαβές ύψους 350.000 ευρώ, ενώ έχει προβλεφθεί και πριμ υπογραφής στον ατζέντη του. Ο Αϊτόρ είναι κοντά στο "ναι" παρά την πίεση της Μπεσίκτας.

Κι αυτό γιατί δεν επιθυμεί να πάει στην Τουρκία και την Μπεσίκτας, η οποία ενδιαφέρεται δεδομένα να τον εντάξει στο δυναμικό της. Πέρα από τους μαύρους αετούς και την Μπασακσεχίρ - όπως ανέφερε ο ίδιος ο Μποτίνες στη συνέντευξη στον Τουρκο απεσταλμένο της ισπανικής εφημερίδας - ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί κι από ομάδα της Ουγγαρίας (η οποία είναι επίσης πολύ καλή, αλλά δεν "ψήνεται" από το επίπεδο του πρωταθλήματος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρόκα: "Δεν θα παίξουμε Ευρώπη"
Το βελάκι του Ρόκα δείχνει Πογιάτος
Ατζέντης Αϊτόρ: "Ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό, προτάσεις από Τουρκία"

Photo credits: Twente

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ