ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η πίεση για νέο συμβόλαιο στον Μακέντα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΓΙΑΞ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Makeda, panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Φεντερίκο Μακέντα έφερε προτάσεις στον Παναθηναϊκό, αλλά ο απώτερος σκοπός είναι άλλος. Διαβάστε στοSport24.gr.

Ήταν προφανές ότι οι προτάσεις που έφερε το μανατζερικό γραφείο του Μίνο Ραϊόλα για τον Φεντερίκο Μακέντα, δεν αποσκοπούσαν τόσο στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, ο Νίκος Νταμπίζας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τον εκπρόσωπο του Μακέντα για την κοστολόγηση του βασικού "9αριού" του Παναθηναϊκού.

Το γραφείο του Ραϊόλα ήξερε εξαρχής ότι με ποσά της τάξης των 300-400.000 ευρώ, ο Νταμπίζας δεν θα έλεγε "ναι" για την πώληση του Μακέντα. Ο σκοπός ήταν άλλος: να ασκηθεί πίεση στον Νταμπίζα, προκειμένου να προτείνει αύξηση αποδοχών στον Ιταλό στράικερ. Φυσικά, αυτή η τακτική δεν είναι καινούργια, αφού το γραφείο του Ραϊόλα έχει τη φήμη ότι προκαλεί την κινητικότητα των πελατών του...

Ωστόσο, ο Νταμπίζας δεν είναι άπειρος σε τέτοιες καταστάσεις. Έχει συνεργαστεί με τον Ραϊόλα από την προηγούμενη εργασία του στον Παναθηναϊκό και έχει εξοικειωθεί με τις μεθόδους του. Κατά συνέπεια, δεν πρόκειται να... τσιμπήσει και δεν θα βιαστεί να μιλήσει με τον Μακέντα για αναπροσαρμογή των όρων της συνεργασίας τους.

Ο Μακέντα δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2021, ο Νταμπίζας και ο Δώνης τον πιστεύουν και τον συμπεριέλαβαν στο τριετές πλάνο τους. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού θα ενεργήσει αντίθετα από τη φιλοσοφία του, ούτε θα πιεστεί από τις προτάσεις που φέρνει ο ατζέντης του Μακέντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μακέντα δεν έχει πάντα γνώση της τακτική που ακολουθεί το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί. Ο Ιταλός επιθετικός τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν επιδιώκει να φύγει από την Αθήνα και όντως το εννοεί, όμως όπως κάθε παίκτης δεν θα πήγαινε ενάντια στον ατζέντη του. Πάντως, για την ώρα ο Μακέντα δεν θα το κουνήσει ρούπι...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ