ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η παρηγοριά του Δώνη στον Μπουζούκη μέσω της παρακάμερας του αγώνα με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Η παρηγοριά του Δώνη στον Μπουζούκη μέσω της παρακάμερας του αγώνα με την ΑΕΚ

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κατέγραψε τα λόγια παρηγοριάς του Γιώργου Δώνη στον Γιάννη Μπουζούκη για τη χαμένη ευκαιρία που είχε αλλά και τις αντιδράσεις του πράσινου πάγκου. (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ΑΕΚ το Σάββατο το βράδυ με το τελικό 0-0 να αφήνει ανικανοποίητους τους "πράσινους" που είχαν αρκετές καλές στιγμές για να πάρουν το τρίποντο.

Η πράσινη παρακάμερα κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κατά την άφιξη των δυο ομάδων, το ζέσταμα αλλά και στιγμές από το παιχνίδι.

Εκεί που ξεχωρίζουν τα λόγια παρηγοριάς του Γιώργου Δώνη στον Γιάννη Μπουζούκη κατά τη στιγμή της αλλαγής του για τη χαμένη ευκαιρία του 66' λεπτού αλλά και οι αντιδράσεις του πράσινου πάγκου σε κάθε καλή στιγμή του τριφυλλιού.

Δείτε ακόμα πλάνα από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος αλλά και τον Δημήτρη Κολοβέτσιο που τελικά έμεινε εκτός αποστολής να παρακολουθεί από τον πάγκο και όχι από τα επίσημα την αναμέτρηση ζώντας και αυτός με τη δική του αγωνία το ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ