ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Λαμία κρίνει την αρθροσκόπηση του Κουρμπέλη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διαχείριση του τραυματισμού του Δημήτρη Κουρμπέλη θα εξαρτηθεί από την κατάστασή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία.

Η συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο παιχνίδι Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τη Λαμία δεν σχετίζεται μόνο με την κρισιμότητα του ματς. Έχει να κάνει και με το αν ο 25χρονος αμυντικός χαφ θα υποβληθεί τελικά σε αρθροσκόπηση ή θα την αποφύγει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ασφαλώς, ο Κουρμπέλης θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου και να ανατρέψει το 1-0 υπέρ της Λαμίας. Ταυτόχρονα, επιθυμεί να αποφύγει την επέμβαση και να συνεχίσει με συντηρητική αγωγή την καταπολέμηση των ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο.

Η διαχείριση του τραυματισμού του θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Εφόσον ο Κουρμπέλης ανταποκριθεί στο 100% στις συνθήκες της αναμέτρησης χωρίς πόνους, τότε δεν θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Ωστόσο, αν πονέσει στη διάρκεια του ματς ή την επόμενη μέρα, η επέμβαση μοιάζει αναπόφευκτη.

Ο γιατρός του Παναθηναϊκού συζήτησε χτες με τον Κουρμπέλη και με τον Γιώργο Δώνη και αποφάσισαν να εξαντλήσουν τα περιθώρια με τη συντηρητική αγωγή. Τα αποτελέσματα της επιλογής θα φανούν σε πρώτη φάση την Πέμπτη (24/1)...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ