ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η εβδομάδα προσαρμογής του Μαυροκουκουλάκη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης εγκαταστάθηκε ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε αρκετά ζητήματα να ασχοληθεί κατά την πρώτη εβδομάδα του.

Η εβδομάδα προσαρμογής του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στην ΠΑΕ είχε τις ιδιαιτερότητες της... Ο Mr Manos συσκέφθηκε για αρκετές ώρες με τους Γιώργο Στάμο, Αλέκο Σφυρή και Λεωνίδα Μπουτσικάρη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα καθήκοντα του.

Ασφαλώς, ο ρόλος του προέδρου της ΠΑΕ είναι κατά κύριο λόγο διεκπεραιωτικός, αφού οι αποφάσεις λαμβάνονται στο ΣΚΑΪ από τον Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του. Ωστόσο, ο Μαυροκουκουλάκης, ένας παράγοντας με πολυετή πείρα, επιθυμεί να γνωρίζει καλά το αντικείμενο του.

Επίσης, το ντεμπούτο του Μαυροκουκουλάκη στην προεδρία κύλησε ανώδυνα... Οι εκπρόσωποι της Συμμαχίας, οι οποίοι παρίσταντο στις προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις και έναν πολλές ερωτήσεις, στη ΓΣ της Πέμπτης (28/2) απείχαν και η διαδικασία διήρκεσε μερικά λεπτά.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για το προσωπικό της ΠΑΕ... Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί μετά τα Χριστούγεννα και έχει διακοπεί η ροή πληρωμών που είχε αρχίσει. Η δικαιολογία που επικαλείται ο Αλαφούζος είναι ότι όλα τα διαθέσιμα χρήματα χρησιμοποιούνται για την αδειοδότηση, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν να ανταποκριθούν στις καθημερινές ανάγκες τους.

Ο Μαυροκουκουλάκης μίλησε με όλους τους υπαλλήλους και αρκετοί του επισήμαναν ότι παραμένουν απλήρωτοι. Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχε ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα πάρουν χρήματα και τους ζήτησε να κάνουν υπομονή και να συνεχίσουν τη δουλειά τους...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ