ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Η δύσκολη απόφαση του Μπουζούκη"

Παναθηναϊκός: "Η δύσκολη απόφαση του Μπουζούκη"

O Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή το "10 το κακό" την επιθυμία του Γιάννη Μπουζούκη να μην υποβληθεί σε επέμβαση και ν' ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για το πρόβλημα στους κοιλιακούς. Το πλάνο για τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουζούκης, επιθυμεί ν' ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και να μην υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή το "10 το κακό"

"Επιθυμία του Μπουζούκη είναι να μην κάνει επέμβαση. Οκτώ στις δέκα περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με επέμβαση. Υπάρχει η πιθανότητα με τη συντηρητική αγωγή να πας καλά τους πρώτους δύο-τρεις-τέσσερις μήνες και τον πέμπτο να εμφανίσεις ενοχλήσεις και να μείνεις πίσω. Είναι δύσκολη απόφαση.

Όσο περνά ο καιρός, αισθάνεται καλύτερα. Η απόφαση θα είναι κοινή, αλλά θα μετρήσει η επιθυμία του παίκτη. Αν δεν γίνει επέμβαση, εμπεριέχει ρίσκο. Το ιατρικό τιμ έχει άποψη, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Μπορεί να ξεκινήσει καλά την προετοιμασία και να επανέλθουν οι ενοχλήσεις σε κάποια ματς. Ο Μαυρομάτης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση, θα δούμε εάν συνεχίσει έτσι, το πιο πιθανό είναι ν' αποφύγει την επέμβαση".

Ο Τάσος Νικολογιάννης υποστήριξε ότι ακόμη δεν έχει προχωρήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, καθώς εκρρεμούν συζητήσεις ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο, Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη:

"Δεν υπάρχει γνώση για το μπάτζετ που θα έχουν στα χέρια τους ο Δώνης κι ο Νταμπίζας. Ξέρουν ότι το μπάτζετ δεν θα έχει σημαντικές διαφορές, δεν γνωρίζουν εάν θα έχουν έξτρα μπάτζετ για μεταγραφή, ή θα πρέπει να πωληθεί παίκτης για να εξοικονομηθούν χρήματα.

Στη δεύτερη περίπτωση μπορεί να έχουν φθάσει τέλος Ιουλίου και να μην έχουν εξοικονομηθεί χρήματα. Το μπάτζετ είναι 3.500.000 ευρώ. Εάν έμενε ως έχει η ομάδα το μπάτζετ με αυξήσεις συμβολαίων θα ήταν 500.000 ευρώ πάνω.

Η πρώτη χρονιά ήταν "αποστολή αυτοκτονίας". Δεν πέτυχε, αλλά δεν έπαθε και ζημιά. Το πλάνο για τη δεύτερη σεζόν λέει ν' ανέβει επίπεδο η ομάδα. Θα γίνει συζήτηση Νταμπίζα - Αλαφούζου και Νταμπίζα - Δώνη. Τελική απόφαση δεν έχει παρθεί. Μετά τον Παναιτωλικό θα έχουμε εικόνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ