ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ/ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ/ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με 23 παίκτες θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Κωνσταντινούπολη, με τον Δώνη να μην παίρνει μαζί τον αρχηγό του τριφυλλιού.

Μόνο μία προπόνηση έκαναν στην Αθήνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά την άφιξη τους από το Όστερμπεκ της Ολλανδίας. Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν την Πέμπτη (1/8) και την Παρασκευή θα αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη, όπου το Σάββατο θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή και συμπεριέλαβε 23 παίκτες. Αυτοί είναι οι Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Νούνες, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Ζαγαρίτης, Θεοχάρης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Κολοβός, Ζαχίντ, Κόναν, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής.

Στην Αθήνα θα μείνουν ο τραυματίας Μπουζούκης, ο Κουρμπέλης που θα προφυλαχθεί και ο ανέτοιμος Μολό. Οι υπόλοιποι υπολογίζονται από τον Δώνη για το σαββατιάτικο φιλικό.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Πέμπτης, οι παίκτες άρχισαν με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και στο τέλος οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν στο μισό γήπεδο. Ο Μπουζούκης υποβλήθηκε σε θεραπεία για τον αριστερό αστράγαλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ