ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Φουλ για τον 25χρονο χαφ, Ντομινίκ Νάγκι

Παναθηναϊκός: Φουλ για τον 25χρονο χαφ, Ντομινίκ Νάγκι

Η περίπτωση του 25χρονου Ούγγρου χαφ, Ντομινίκ Αντριάν Νάγκι, είναι σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό με τον Ρόκα να παλεύει τον δανεισμό του από τη Λέγκια Βαρσοβίας. (VIDEO)

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Δώνης τόνιζε πως είναι θέμα ημερών η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και το βράδυ της ίδιας μέρας έγινε γνωστό πως το τριφύλλι βρίσκεται στο κυνήγι του Ντομινίκ Αντριάν Νάγκι ως δανεικού από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο 25χρονος (σ.σ. 8 Μαΐου 1995) διεθνής Ούγγρος χαφ δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος με τη Λέγκια και παραχωρείται ως δανεικός από την ομάδα του με οψιόν αγοράς. Την περσινή σεζόν είχε 35 συμμετοχές και 5 γκολ ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 17 ματς, κυρίως ως αλλαγή και έχει πετύχει ένα γκολ.

Ο Νάγκι μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, τόσο στις δύο πτέρυγες, όσο και ως δεκάρι ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του έχοντας δέκα συμμετοχές.

Ο Ρόκα εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με το σύλλογο της Πολωνίας όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν πως οι τρεις πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Δεν αποκλείεται ο Νάγκι να είναι η πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου για το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ