ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμοι όλοι για Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τελική προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό άρχισε και όπως αναμενόταν όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη, για το ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Κουρμπέλης, ο Δώνης, ο Κολοβός και ο Βαγιαννίδης προπονήθηκαν σήμερα κανονικά με την ομάδα και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους για το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Γιώργος Δώνης έβαλε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο κλίμα του ντέρμπι, αφού μόλις χθες έγινε γνωστό, ότι θα διεξαχθεί κανονικά και τους ζήτησε συγκέντρωση ενόψει του αγώνα, για να πάρουν το αποτέλεσμα , που θέλουν.

Στην διάρκεια της προπόνησης οι παίκτες έκαναν και τακτική ,ενόψει του ντέρμπι και δεν φαίνεται, ότι τακτικά θα υπάρχει καμία αλλαγή και ο Παναθηναϊκός θα κατέβει να παίξει, όπως σε όλα τα ντέρμπι φέτος. Είναι πολύ σημαντικό, ότι τόσο ο Κουρμπέλης , όσο και ο Δώνης ξεπέρασαν την ίωση, διότι είναι οι μοναδικοί χαφ, που παίζουν συνέχεια και με δεδομένο, ότι ο Φάουστο μέχρι τώρα δεν έχει πείσει, όποιος δεν παίζει από τους δύο αφήνει κενό στον άξονα, που μέχρι τώρα όποτε χρειάστηκε το κάλυψε ο Νούνες, που είναι στόπερ, αλλά παίζει και στην μεσαία γραμμή αν χρειαστεί.

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Πριν τη σημερινή προπόνηση ο Γιώργος Δώνης, έδειξε βίντεο στους παίκτες με επιλεγμένες φάσεις του Ολυμπιακού και στάθηκε σε συγκεκριμένα σημεία, που χρειάζονται προσοχή, ενώ επισήμανε στους παίκτες και κάποια κενά του αντιπάλου, που πρέπει να εκμεταλλευτούν. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε πολύ στον τρόπο, που θα παίξει η ομάδα και μετά το βίντεο έδειξε συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο.

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΖΑΧΙΝΤ

Το θετικό είναι , ότι πλέον είναι απόλυτα έτοιμος ο Γκίας Ζαχίντ. Δεν αισθάνεται καμία ενόχληση και θέτει υποψηφιότητα για το παιχνίδι της Κυριακής, να παίξει πίσω από τον Μακέντα. Είναι καλό, που ο Νορβηγός έχει ξεπεράσει όλες τις ενοχλήσεις, αφού είτε από την αρχή είτε στην διάρκεια του αγώνα μπορεί να βοηθήσει δημιουργικά.

Κανονικά προπονήθηκε και σήμερα ο νεαρός Αλεξανδρόπουλος και μόνο ο Κότσαρης έκανε ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ