ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έπιασε τις ανανεώσεις ο Νταμπίζας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ινσούα, Παναθηναϊκός, (eurokinissi) EUROKINISSI

Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Μαυρομάτης έχουν μιλήσει με τον Νταμπίζα, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα συζητήσει ο Κουρμπέλης.

Τον πρώτο κύκλο των ανανεώσεων έχει ανοίξει ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συνομιλεί με τους εκπροσώπους των Εμάνουελ Ινσούα, Τάσου Χατζηγιοβάνη, Γιάννη Μπουζούκη και Φάνη Μαυρομάτη, με σκοπό να επεκτείνει την παραμονή τους στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και μετά τον Ιούνιο του 2020.

Ο μόνος ο οποίος απουσιάζει από τον κύκλο είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα συζητήσει σε μεταγενέστερο χρόνο, αλλά και αυτός αποτελεί προτεραιότητα. Επίσης, ο Νταμπίζας έχει καλέσει και πολλούς από τους παίκτες του τμήματος Κ19, ώστε να συζητήσουν για τη συνεργασία τους.

Τέλος, από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσαν ότι προ ολίγων ημερών, η διοίκηση ενημέρωσε τους ξένους παίκτες για την οφειλή για τη δόση του Φεβρουαρίου. Όσον αφορά την τελευταία δόση της σεζόν (Απρίλιος-Μάιος), ακόμα δεν έχει καταστεί εκπρόθεσμη και η ΠΑΕ θα την καταβάλλει έγκαιρα στους παίκτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ