ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εμπιστοσύνη και πίστη για βελτίωση

Παναθηναϊκός: Εμπιστοσύνη και πίστη για βελτίωση

Οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης ανέλυσαν τα αίτια της κακής εκκίνησης του Παναθηναϊκού και συζήτησαν για την απόκτηση αμυντικού χαφ και επιθετικού.

Την προσπάθεια για την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος άρχισαν από την Κυριακή ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχαν μία συζήτηση εφ όλης της ύλης και ανέλυσαν τα αίτια για την κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν βαρύνει την ατμόσφαιρα στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες για να την αλλάξουν. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο εν όψει των δύσκολων παιχνιδιών με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Νταμπίζας άκουσε τις απόψεις του Δώνη για την αγωνιστική καθίζηση του Παναθηναϊκού, έθεσε τα ερωτήματα του και οι δύο συμφώνησαν στις παρεμβάσεις που θα κάνουν στις επόμενες μέρες. Με τη σειρά του, ο Νταμπίζας θα ενημερώσει τον Γιάννη Αλαφούζο για το τι πήγε στραβά στα ματς με τη Λαμία και τον ΟΦΗ.

Εξυπακούεται ότι υπάρχει προβληματισμός για την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού, αλλά τόσο ο Αλαφούζος, όσο και ο Νταμπίζας έχουν εμπιστοσύνη στο Δώνη και στους συνεργάτες του. Αυτό ήταν και το μήνυμα που μεταφέρθηκε στο προπονητικό επιτελείο και πλέον υπάρχει αναμονή για βελτίωση στα επόμενα παιχνίδια.

Επιπροσθέτως, ο Νταμπίζας και ο Δώνης συζήτησαν και για την ενίσχυση του ρόστερ. Πλέον η "δεξαμενή" των παικτών είναι συγκεκριμένη και περιλαμβάνει όσους παίκτες ήταν ελεύθεροι πριν την 1η Σεπτεμβρίου. Οι δύο άνδρες έθεσαν επί τάπητος τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει και προέκριναν με ποιες περιπτώσεις θα ασχοληθούν.

Οι ανάγκες του Παναθηναϊκού είναι γνωστές: ένας αμυντικός χαφ και ένας επιθετικός περιοχής. Ο Νταμπίζας θα εντείνει τις επαφές από σήμερα (2/9) με σκοπό να φέρει τους δύο παίκτες στην Αθήνα το συντομότερο δυνατό και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ