Παναθηναϊκός: Εξώδικο από τον Μουνιέ

Μουνιέ, Παναθηναϊκός (eurokinissi)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Άντονι Μουνιέ ζήτησε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός την άμεση καταβολή των 145.000 ευρώ. Πληρώθηκε τα οφειλόμενα ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει εξοφλήσει ακόμα τη δόση Μαΐου στους παίκτες της, όμως οι περισσότεροι θεωρούν φυσιολογική την καθυστέρηση και δεν αντιδρούν. Όχι όλοι, όμως και ειδικά αυτοί οι οποίοι δεν υπολογίζονται και προπονούνται σε διαφορετικές ώρες από την ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, o δικηγόρος του Άντονι Μουνιέ έστειλε εξώδικο την Τρίτη 9/7 στη διοίκηση και ζήτησε την εξόφληση του. Η ΠΑΕ έχει προθεσμία οχτώ εργάσιμων ημερών (μέχρι τις 18/7) για να πληρώσει το ποσό, αλλιώς ο Γάλλος επιθετικός θα αποκτήσει δικαίωμα προσφυγής και θα μείνει ελεύθερος.

Ο Μουνιέ περιμένει την καταβολή της τελευταίας πληρωμής που προβλέπει το συμβόλαιο του για τη σεζόν 2018-2019 και η οποία αντιστοιχεί σε 145.000 ευρώ. Επίσης, ο 32χρονος εξτρέμ δεν σκοπεύει να λύσει τη σύμβαση του χωρίς αποζημίωση και έχει ενημερώσει σχετικά τον Νίκο Νταμπίζα στην επικοινωνία που είχαν.

Εκτός από τον Μουνιέ, εξώδικο είχε στείλει και ο Βαγγέλης Οικονόμου, για οφειλή 42.500 ευρώ. Ωστόσο, η ΠΑΕ πλήρωσε την Τετάρτη τον αριστεροπόδαρο αμυντικό, όπως και τον Γιακούμπα Σιλά, στο πλαίσιο του συμβιβασμού τους.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS