ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έξτρα πρόγραμμα ο Αγιούμπ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιασίν Αγιούμπ ήρθε τον Γενάρη με μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι τώρα δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος και για αυτό τον λόγο κάνει έξτρα πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Γιώργος Δώνης είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τρίτη (18/02), αλλά ο Γιασίν Αγιούμπ πήγε για προπόνηση, αφού είναι πολύ πίσω σε θέμα ετοιμότητας και με τα σημερινά δεδομένα θα αργήσουμε να τον δούμε στην ενδεκάδα.

Ο Μαροκινός μέσος δείχνει ότι είχε μείνει πολύ πίσω από φυσική κατάσταση, πριν έρθει στον Παναθηναϊκό. Η παρουσία του στα παιχνίδια δείχνει μέχρι τώρα έναν παίκτη με υψηλή τεχνική κατάρτιση με πολύ καλή πάσα, αλλά με ελάχιστα τρεξίματα. Δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον ρυθμό των συμπαικτών του .

ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑ

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Δώνης τον χρησιμοποιεί μέχρι τώρα είτε σαν ακραίο μέσο, είτε σαν δεκάρι με τον Ζαχίντ να παίζει λίγο πιο δεξιά. Ο Αγιούμπ ήρθε σαν οκτάρι στον Παναθηναϊκό, αλλά με τα τρεξίματα που βλέπουμε μέχρι τώρα οκτάρι δεν μπορεί να παίξει. Μπορεί να έχει τη δυνατότητα να παίξει σε αυτή την θέση τη νέα περίοδο μετά την προετοιμασία, που θα κάνει.

Τώρα με την ελλιπή φυσική κατάσταση είναι δύσκολο να τον δούμε οκτάρι ειδικά στα playoffs που όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα και ο Παναθηναϊκός θα θέλει τη νίκη σε όλα για το γόητρο, αλλά και για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Και αν γίνει και κάτι με την άρση της ευρωπαϊκής του ποινής να πάρει την καλύτερη θέση. Ο Μαροκινός μέσος προσπαθεί και με έξτρα πρόγραμμα και με προπόνηση να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ