ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εξόφλησε τον Τελάντερ ενάμιση χρόνο μετά τη φυγή του

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει να κλείνει τα ανοιχτά μέτωπα, ενώ αναβολή πήραν οι εκδικάσεις των προσφυγών του Ρινάλντι και του Ρέις.

Άλλη μία υπόθεση διευθετήθηκε οριστικά από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού... Η ΠΑΕ κατέβαλλε στον Ράσμους Τελάντερ την τελευταία δόση του διακανονισμού και ο Δανός στόπερ εξοφλήθηκε πλήρως.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προσπαθούν να διακανονίσουν και τις υπόλοιπες οφειλές, ώστε να θέσουν υπό τον έλεγχο τους το οικονομικό. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συμφωνία με τον Σέρχιο Σάντσεθ για την αποπληρωμή του χρέους και η απόπειρα συμβιβασμού με τον Εζέκιελ Γκονζάλες.

Αυτή τη στιγμή, η μεγαλύτερη εκκρεμότητα αφορά τον Λαουτάρο Ρινάλντι. Τα χρωστούμενα στον Αργεντινό επιθετικό αγγίζουν τις 720.000 ευρώ και ο δικηγόρος του μιλά με τους διοικούντες για να διακανονίσουν το ποσό. Η ΠΑΕ θα καταβάλλει στον Ρινάλντι ένα σημαντικό ποσό μέχρι την επόμενη Δευτέρα, για να μπουν στην επόμενη φάση της διαπραγμάτευσης.

Στο μεταξύ, ο Νούνο Ρέις έχει πάρει τα περισσότερα από τα οφειλόμενα. Πλέον, ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ περιμένει να εισπράξει άλλες 100.000 ευρώ περίπου, για να τελειώνει μία και καλή με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές εκπροσωπούνται από τον ίδιο δικηγόρο και συναίνεσαν σε αναβολή στην εκδίκαση των προσφυγών τους, που απασχόλησαν την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Οι δύο υποθέσεις ορίστηκαν στη δικάσιμο της 19ης Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, η διοίκηση του Παναθηναϊκού και οι δύο παίκτες ίσως να τα έχουν βρει σε όλα και να μην συνεχίσουν τη δικαστική διένεξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ