ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκδικάζεται η έφεση του Ρινάλντι, πρόοδος με Στραματσόνι

Παναθηναϊκός: Εκδικάζεται η έφεση του Ρινάλντι, πρόοδος με Στραματσόνι
EUROKINISSI

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι ξανανοίγει το δικαστικό μέτωπο με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Αλαφούζος έκανε πρόοδο με τον Στραματσόνι.

Η έφεση που κατέθεσε ο Λαουτάρο Ρινάλντι, κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, θα εκδικαστεί σήμερα (5/2). Ο Αργεντινός επιθετικός δεν αποδέχτηκε το ποσό που του επιδικάστηκε και προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων.

Ο Παναθηναϊκός υποχρεούται να καταβάλλει στον Ρινάλντι 530.000 ευρώ, από τα 620.000 που διεκδικούσε με την προσφυγή του ο ποδοσφαιριστής. Πάντως, η υπόθεση δεν θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση, αφού ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου, έχει ένα προσωπικό ζήτημα και θα ζητήσει αναβολή, με τη συναίνεση της πλευράς του Ρινάλντι.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διαπραγμάτευση μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Αντρέα Στραματσόνι, για τις 585.000 ευρώ που απαιτεί ο Ιταλός με την προσφυγή του. Ο Αλαφούζος και ο Στραματσόνι δεν έχουν καταλήξει σε συμβιβασμό, αλλά έχουν σημειώσει πρόοδο.

ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Ο ΔΩΝΗΣ

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε τη Δευτέρα (4/3) ο Χρήστος Δώνης, μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε στο αριστερό πόδι. Ο Δώνης αισθάνεται ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και ο γιατρός περιμένει τα αποτελέσματα για τη διάγνωση του. Πάντως, ο 25χρονος κεντρικός χαφ είναι αμφίβολος για το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ