ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έδωσε το "ΟΚ" ο Ρινάλντι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού μίλησε τηλεφωνικά με τον Λαουτάρο Ρινάλντι και βρήκαν τη λύση για την οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να υπερπηδήσει ένα από τα μεγαλύτερα "εμπόδια" προς την αδειοδότηση... Το απόγευμα της Τετάρτης (7/3), άνθρωπος του "τριφυλλιού" επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Λαουτάρο Ρινάλντι και κατέληξαν στην επίτευξη ενός συμβιβασμού για τις διεκδικήσεις του ποδοσφαιριστή.

Το στέλεχος του Παναθηναϊκού και ο Αργεντινός επιθετικός συνομίλησαν για αρκετή ώρα και έθεσαν το "περίγραμμα" της συμφωνίας τους. Κατόπιν, τη σκυτάλη πήραν η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ και ο δικηγόρος του Ρινάλντι, για να αποτυπώσουν γραπτώς τους όρους του ιδιωτικού συμφωνητικού που θα υπογράψουν.

Η σύνταξη του εγγράφου θα χρειαστεί χρόνο, λόγω της διαφοράς της ώρας μεταξύ Ελλάδας και Λατινικής Αμερικής, όμως οι δύο πλευρές ανταλλάσουν διαρκώς προσχέδια. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αισιοδοξούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχουν οριστική και αμετάκλητη συμφωνία με τον Ρινάλντι, προτού εκδώσει απόφαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ