ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζεται στη Μίντλεσμπρο ο Ρόμπερτς

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζεται στη Μίντλεσμπρο ο Ρόμπερτς

Ο Καλούμ Ρόμπερτς παλεύει για ένα συμβόλαιο στη δεύτερη ομάδα της Μίντλεσμπρο, προτιμώντας να μην αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Καλύτερα στην Αγγλία και στις "ρεζέρβες", παρά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ακριβώς έτσι πρέπει να σκέφτεται ο Κάλουμ Ρόμπερτς, ο οποίος άρχισε δοκιμή στην Μίντλεσμπρο Κ23 με σκοπό να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της σεζόν 2019-2020. Ούτε καν εγγυημένο συμβόλαιο δεν πήρε...

Ο 23χρονος εξτρέμ απασχόλησε τον Νίκο Νταμπίζα από τον προηγούμενο Μάρτιο. Ο Νταμπίζας προσπάθησε να πείσει τον Ρόμπερτς να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν ξεπέρασε τους δισταγμούς του. Ο Ρόμπερτς προτίμησε το ρίσκο να μείνει χωρίς ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Νιούκασλ, παρά να ξενιτευτεί.

Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός θα τεθεί στην κρίση του προπονητή της "Μπόρο", Τζόναθαν Γουντγκέιτ για τις επόμενες μέρες. Η Μίντλεσμπρο συμμετέχει στην Championship και χρειάζεται φτηνούς παίκτες για να συμπληρώσει το ρόστερ της.

"Κόλλησε" στη Λιντς ο Ανίτα

Κολλημένος στο Έλαντ Ρόουντ παραμένει ο Βουρνόν Ανίτα. Ο Ολλανδός αμυντικός χαφ, ο οποίος βρίσκεται στη short-list του Νίκου Νταμπίζα, δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του με τη Λιντς μέχρι στιγμής. Ο 30χρονος παίκτης δεν απαρνείται τις 300.000 ευρώ της αμοιβής του και η αγγλική ομάδα προσπαθεί ανεπιτυχώς να τον πουλήσει.

Το περιθώριο για να βρεθεί μία λύση λήγει στις 2 Σεπτεμβρίου. Είτε με αποδέσμευση, είτε με πώληση, ο Ανίτα πρέπει να αποχωρήσει μέχρι τότε από το Έλαντ Ρόουντ. Διαφορετικά, ο Ολλανδός μέσος θα περάσει έναν χρόνο ως ανενεργός και η Λιντς θα πληρώσει τις αποδοχές του και δεν θα έχει ανταπόδοση στο γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ