ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δέχτηκε την πρόταση Νταμπίζα ο Αλεξανδρόπουλος

ΦΙΛΙΚΟ / ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είπε το "ναι" στον Νίκο Νταμπίζα και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2022.

Ακόμα ένας από τους μικρούς του ρόστερ του Παναθηναϊκού, δέχτηκε να επεκτείνει τη συνεργασία του. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συναντήθηκε με τον Νίκο Νταμπίζα και συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο που έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2022, δηλαδή για άλλα τρία χρόνια.

Οι όροι της συνεργασίας του Αλεξανδρόπουλου με τον Παναθηναϊκού δεν θα μεταβληθούν, όπως συνέβη και με τους Τζαβίδα, Σαντικάι. Αυτό ήταν προϋπόθεση στην πρόταση του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος δεν πρότεινε αναπροσαρμογή στην αμοιβή των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αισθάνονται ικανοποίηση για τη στάση του Αλεξανδρόπουλου, διότι ο παίκτης δεν έθεσε υπερβολικές απαιτήσεις και αντιλαμβάνεται ότι προέχει η εξέλιξη του. Οι "πράσινοι" πιστεύουν στο ταλέντο του 18χρονου χαφ και έχουν προσδοκίες για το μέλλον του.

Ο Αλεξανδρόπουλος είναι ο τρίτος που συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο μετά τους Τζαβίδα και Σαντικάι. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που προς το παρόν δεν έχουν δεχτεί την πρόταση του Νταμπίζα, όπως ο Γιώργος Βαγιανίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ