ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν τον βολεύει η αναβολή

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η έναρξη των play off θα αναβληθεί για μία εβδομάδα και ο Γιώργος Δώνης πιστεύει ότι αυτό δεν βολεύει τον Παναθηναϊκό, που θα μείνει καιρό σε απραξία.

Σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί να γίνει το Δ.Σ της Λίγκα, για να επικυρώσει την βαθμολογία και να κάνει την κλήρωση των play off , τα οποία κανονικά θα έπρεπε να αρχίσουν την ερχόμενη Κυριακή, αλλά το πιο πιθανό είναι να πάρουν αναβολή μία εβδομάδα.

Αυτή την αναβολή δεν την θέλουν στον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης ανησυχεί ότι η αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων μπορεί να επηρεάσει την ομάδα, που είχε καλό ρυθμό και έκανε έναν καλό δεύτερο γύρο.

Και μάλιστα υπάρχουν κάποιοι παίκτες που λόγω τιμωρίας δεν έπαιξαν στα τελευταία ματς και ίσως είναι έξω και ένα μήνα, όταν θα αγωνιστούν την άλλη εβδομάδα. Ο Δώνης απουσίαζε από τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος και ο Ζαχίντ δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Αρης αγωνίστηκαν την Τετάρτη για το κύπελλο, άρα βολεύονται που δεν έχουν και άλλο παιχνίδι την Κυριακή, αντίθετα με τον ΟΦΗ, που και αυτός θα παίξει στα play off με αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων. Eιδικά για τον Ολυμπιακό, που έχει και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μπροστά του, είναι βάλσαμο η σημερινή αναμενόμενη αναβολή.

Το μόνο θετικό της αναβολής έναρξης των play off για τον Γιώργο Δώνη είναι ότι θα έχει πιο έτοιμο τον Ινσούα, που ακόμα δεν είναι καλά για να παίξει και μπορεί να απουσιάσει από ένα παιχνίδι αντί για δύο αν άρχιζαν την Κυριακή τα play off.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Καμία ανησυχία για Διούδη
Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει ο Ινσούα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ