ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αρνητικές ενδείξεις για τον Κουλιμπαλί

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πλώρη... για την ΑΕΚ βάζει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, αφού θα συνεχίσει για άλλη μία εβδομάδα το ατομικό του πρόγραμμα. Μπαίνει την Τετάρτη ο Ινσούα.

Παρότι υπήρχε η προσδοκία ότι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί θα προλάβαινε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, τελικά δεν θα τα καταφέρει. Ο Αφρικανός αμυντικός υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα τη Δευτέρα (25/2) και τα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά για τη συμμετοχή του.

Η αποκατάσταση της θλάσης στον αριστερό μηρό του ποδοσφαιριστή έχει σημειώσει πρόοδο, αφού ο μυς έχει επουλωθεί σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, ο Κουλιμπαλί θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα του για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμα και θα προσπαθήσει να αγωνιστεί εναντίον της ΑΕΚ.

Ο έτερος τραυματίας, ο Εμμάνουελ Ινσούα γυμνάστηκε μόνος του και θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα την Τετάρτη (27/2). Η επικρατέστερη εκτίμηση είναι ο Αργεντινός θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το κυριακάτικο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Στα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση και οι υπόλοιποι προθέρμανση, τρεξίματα και γυμναστήριο. Ο Άντονι Μουνιέ άρχισε την αποθεραπεία για τη θλάση που υπέστη, η τιμωρία του Δημήτρη Εμμανουηλίδη έληξε και ο νεαρός μπήκε με την ομάδα, ενώ οι "πράσινοι" την Τρίτη (26/2) θα έχουν ρεπό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ