ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανοικτή πρόταση σε Κυριάκο Παπαδόπουλο

Παναθηναϊκός: Ανοικτή πρόταση σε Κυριάκο Παπαδόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ανοικτή πρόταση 200.000 ευρώ ετησίως στον Κυριάκο Παπαδόπουλο για να κάνει restart στην καριέρα του. Οι παράγοντες που επηρεάζουν τις εξελίξεις με τον 28χρονο αμυντικό.

Ανοικτή πρόταση ύψους 200.000 ευρώ έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις του τριφυλλιού την τελευταία εβδομάδα.

Ο 28χρονος Έλληνας αμυντικός που μένει ελεύθερος από το Αμβούργο βρέθηκε για πρώτη φορά στο Κορωπί το περασμένο Σάββατο (30/5) και αξίζει να τονιστεί ότι δεν ήταν μιας μορφής χατήρι προς τον παίκτη από την πλευρά του Γιώργου Δώνη.

Η παρουσία του είχε συζητηθεί αρκετές εβδομάδες πίσω ανάμεσα στη διοίκηση, τον Τσάβι Ρόκα και το τεχνικό επιτελείο. Είχαν συμφωνήσει να τον τσεκάρουν έχοντας στο βάθος του μυαλού τους ακόμη και τη μεταγραφή του.

Για την αξία του δεν τίθεται λόγος. Το ζήτημα έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση, καθώς οι τραυματισμοί άφησαν πολλά σημάδια πάνω του. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ανοικτή πρόταση στον Κυριάκο Παπαδόπουλο ακόμη και για μονοετές συμβόλαιο ύψους 200.000 ευρώ.

Του έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι δεν είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερα χρήματα κι ότι θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα για να τον βοηθήσει να κάνει κι αυτός ένα restart στην καριέρα του. Εδώ μπαίνει η παράμετρος του παίκτη.

Ο διεθνής αμυντικός είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτά που έχει βρει στο Κορωπί - τα πηγαίνει τα εξαιρετικά στις προπονήσεις συμμετέχοντας μέχρι και στο διπλό - γιατί πέρα από το καλό κλίμα και το γεγονός ότι ευχαριστιέται την προπόνηση έχει εντυπωσιαστεί από τη δουλειά των φυσιοθεραπευτών της ομάδας.

Είναι, εξάλλου, πολύ σημαντικό ότι σε πολύ κοντινή απόσταση από το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί είναι και το κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτης, στο οποίο εργάζεται ένας προσωπικός γιατρός που τον έχει βοηθήσει πολύ στο κομμάτι των τραυματισμών.

Όπως έλεγε μάλιστα σε δικούς του ανθρώπους είναι η πρώτη φορά που συναντά φυσιοθεραπευτές τέτοιου επιπέδου που μπορούν να του εξηγούν τα πάντα και να είναι δίπλα του κάθε λεπτό. Η αλήθεια είναι ότι όντως η πρόταση φαντάζει πολύ μικρή, αλλά από την άλλη κατανοεί ότι είναι μια φάση που έχει βγάλει χρήματα από το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να επαναφέρει σε μια σειρά την καριέρα του.

Γι' αυτό και το σκέφτεται. Δεν έχει απαντήσει ακόμη στην ανοικτή πρόταση του Παναθηναϊκού. Στο τριφύλλι γνωρίζουν ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, αλλά είναι μια επιλογή χαμηλού ρίσκου από την οποία μπορούν να βγουν όλοι κερδισμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Μία καριέρα γεμάτη ατυχίες ψάχνει το restart
Δώνης: "Φεύγω χαρούμενος και γεμάτος"
Σένκεφελντ: "Θέλω να μείνω, όμως πρέπει να το συζητήσουμε"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ