ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αναποφάσιστος ο Δώνης για τη διάταξη

Παναθηναϊκός: Αναποφάσιστος ο Δώνης για τη διάταξη

Ο Γιώργος Δώνης πήρε 22 παίκτες στην αποστολή του Παναθηναϊκού κι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τη διάταξη και τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιηθούν στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Δεν είναι το πιο συνηθισμένο για τον Γιώργο Δώνη να συμπεριλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του Παναθηναϊκού για ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το "τραίνο" υπολογίζει σε 20 παίκτες ή ακόμα και 19, ανάλογα και με το απουσιολόγιο.

Ωστόσο, ο Δώνης ήθελε να έχει στη διάθεση του όλους τους έτοιμους "πράσινους" για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Επί της ουσίας, ο μόνος ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και έμεινε στην Αθήνα είναι ο Βαγγέλης Οικονόμου, που στην παρούσα φάση θεωρείται ιεραρχικά ο τελευταίος στόπερ.

Η επιθυμία του Δώνη σχετίζεται με το ότι δεν έχει αποφασίσει ποιο είναι το καταλληλότερο σχέδιο που θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επανέρθει στις νίκες. Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν συζητήσει πολλές ώρες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ, όμως δεν έχουν εντοπίσει τα αίτια της κρίσης.

Ο Δώνης επεξεργάζεται διάφορα σενάρια για το σύστημα και τη στελέχωσης της ενδεκάδας και στην κυριολεξία θα λάβει τις αποφάσεις του λίγες ώρες πριν τη σέντρα. Αναφορικά με τα πρόσωπα, πλην συγκλονιστικού απροόπτου πως οι Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κάτσε, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα είναι οι σίγουροι. Για τον Μπουζούκη ο Δώνης έχει κάποιες αμφιβολίες λόγω της κόπωσης που έχει παρουσιάσει.

Από εκεί και πέρα, οι Μαυρομάτης και Κουλιμπαλί θα πλαισιώσουν τον Κολοβέτσιο, εάν ο Δώνης επιλέξει σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Αντίθετα, ένας από τους δύο θα μείνει στον πάγκο και τη θέση του θα πάρει ο Χρήστος Δώνης, εφόσον ο προπονητής προτιμήσει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή με τρίτο κεντρικό χαφ.

Πάντως, φαίνεται πως ο Δώνης θα καταφύγει σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς επιλογές, διότι εκτιμά πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν πρέπει να πάρει ρίσκα. Κοινώς, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποφύγει τα πειράματα στη διάταξη ή στους βασικούς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ