ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Άλλον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει επίσημα θέση για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Κυβέρνηση, αλλαγές νόμων, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει έναν πολύ πιο συσπειρωμένο Δικέφαλο στα ματς που έρχονται.

Δεν έχουν μείνει ασχολίαστα στο Κορωπί τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διήμερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ. Η εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, λόγω πολυιδιοκτησίας, η ψήφιση του νόμου χθες το βράδυ για να αλλάξει η ποινή και ο υποβιβασμός γίνεται αφαίρεση βαθμών, αλλά κυρίως ο ξεσηκωμός του κόσμου του ΠΑΟΚ και του συλλόγου για τα όσα συμβαίνουν, είναι θέματα που σχολιάζονται από τους παίκτες.

Ο Γιώργος Δώνης άρχισε να ασχολείται από τη χθεσινή προπόνηση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή, αφού έδειξε κάποια πράγματα στους παίκτες για την τακτική. Ολοι στο Κορωπί θεωρούν, ότι όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες θα παρουσιάσουν στο γήπεδο έναν ΠΑΟΚ διαφορετικό από αυτόν των τελευταίων αγώνων, που ήταν μία ομάδα χωρίς ενέργεια και με προβλήματα σε άμυνα και επίθεση, ανεξάρτητα αν από τα αποτελέσματα αυτό δεν φαινόταν και πολύ.

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που έρχονται θα εμφανιστεί πολύ πιο συσπειρωμένος, ό,τι προβλήματα αγωνιστικά έχει θα μείνουν στην άκρη και θα προσπαθήσει με λύσσα και με τους παίκτες του να δίνουν το 200% να κερδίσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι όλη αυτή η φασαρία που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες είναι ό,τι χειρότερο για τα δύο παιχνίδια που έρχονται με τον ΠΑΟΚ σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Πάντως ο Δώνης τα προσεγγίζει ξεχωριστά τα παιχνίδια και είναι λογικό. Στο πρώτο, που είναι για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός μπροστά στον κόσμο του στο ΟΑΚΑ θα παίξει όπως σε όλα τα ντέρμπι, με το μυαλό στην κατοχή της μπάλας στην δημιουργία, στο γκολ, στη νίκη.

Το παιχνίδι του κυπέλλου είναι διαφορετικό διότι είναι το πρώτο από τα δύο που θα γίνουν. Και εκεί το γκολ για τον Παναθηναϊκό είναι στόχος, αλλά μία ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Όπως και να έχει και λόγω του ότι θα έχει μία παραπάνω ορμή ο ΠΑΟΚ στην καυτή Τούμπα (που θα «βράζει» για όλα όσα έχουν συμβεί χωρίς να έχει καμία ευθύνη ο Παναθηναϊκός) σε αυτό το ματς κυπέλλου ο Παναθηναϊκός ίσως παίξει λίγο διαφορετικά με στόχο το αποτέλεσμα, που θα του δίνει τη δυνατότητα πρόκρισης στη ρεβάνς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ