ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η ζήτηση ανοίγει το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η ζήτηση ανοίγει το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ, ΠΑΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει επιπλέον εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, η ΓΓΑ καθησυχάζει για την ασφάλεια του Σταδίου και το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ καλείται να πάρει αποφάσεις.

Μεγαλώνει διαρκώς η ζήτηση για τα εισιτήρια του σαββατιάτικου (3/11) παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Η ήττα στην Τούμπα δεν αποθάρρυνε τους φίλους του "τριφυλλιού", οι οποίοι επιθυμούν να στηρίξουν στο αθηναϊκό ντέρμπι τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη.

Η προπώληση που άρχισε την προηγούμενη Παρασκευή, αυξήθηκε πολύ την Τετάρτη (31/10) και δημιουργεί σκέψεις στους υπευθύνους της ΠΑΕ για το άνοιγμα των θυρών του ενός άνω διαζώματος του "Σπύρος Λούης". Οι διοικούντες θα περιμένουν και τις πωλήσεις της Πέμπτης (1/11), που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη μέρα και από την αίθουσα "Κασσιμάτης" στο ΟΑΚΑ, για να αποφασίσουν σχετικά.

Βέβαια, τις τελευταίες ώρες έχουν δημιουργηθεί προσκόμματα με αφορμή τη στατικότητα των κερκίδων. Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου απέστειλε επιστολή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ενημερώνει για τις ανησυχίες που έχουν εκφραστεί και για την ασφάλεια των θεατών. Ωστόσο, δεν της απαγορεύει να λειτουργήσει τα άνω διαζώματα.

Το ΔΣ του ΟΑΚΑ θα συνεδριάσει την Πέμπτη (1/11) και μεταξύ άλλων, θα ασχοληθεί με την υπόθεση. Κυρίως, το πιο σημαντικό είναι ποιος θα αναλάβει την ευθύνη να υπογράψει την άδεια λειτουργίας των συγκεκριμένων θυρών στο ντέρμπι...

Πάντως, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ήταν καθησυχαστικοί. Από τη ΓΓΑ έλεγαν ότι "σχετικά με το ερώτημα της UEFA στην ΕΠΟ για την ταλάντωση του άνω διαζώματος του κεντρικού σταδίου του ΟΑΚΑ, ενημερώνουμε ότι η ΓΓΑ έχει λάβει γνώση και έχει δώσει εντολή στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες και να απαντήσει αρμοδίως. Σε κάθε περίπτωση γνωρίζουμε ότι ταλαντώσεις έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν στο ΟΑΚΑ και σε άλλα γήπεδα με περισσότερα από ένα διαζώματα, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας".

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν τις εξελίξεις και θα αποφασίσουν στη διάρκεια της Πέμπτης. Άλλωστε, δεν έχουν πολύ χρόνο εάν θέλουν να εκδώσουν εισιτήρια σε επιπλέον θύρες, αφού το ντέρμπι θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου. Με βάση τις πιο συγκρατημένες εκτιμήσεις στο Τριφύλλι, η προσέλευση θα ξεπεράσει τους 30.000 φιλάθλους.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ