ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλος ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"!

Όλος ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"!

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θα είναι παρούσα την Πέμπτη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στην πρώτη μέρα του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχαν αναπτύξει έντονη πολεμική γύρω από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός την προηγούμενη άνοιξη. Όμως, τους τελευταίους μήνες η διαμάχη τους παρουσιάζει ύφεση και έχουν αποφύγει τις δηλώσεις ή τις ενεργειες που θα δυναμίτιζαν την ατμόσφαιρα.

Ως επιτέγασμα της ηρεμίας που επικρατεί, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα παρακολουθήσει μπάσκετ στο κλειστό του ΟΑΚΑ! Κατόπιν συνεννόησης των Νίκου Νταμπίζα και Δημητρη Σαραβάκου με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ, η ομάδα ποδοσφαίρου θα παραστεί στην πρεμιέρα του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου.

Οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές θα είναι παρόντες στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι. Η κίνηση της ΠΑΕ και της ΚΑΕ είναι μία σημαντική πρωτοβουλία που ίσως καταλήξει σε έναν ευρύτερο συμβιβασμό σε όλα τα επίπεδα...

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ