ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για τον Κόλιτς"

"Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για τον Κόλιτς"

Ο πρόεδρος της FK Krupa, υποστηρίζει ότι δέχτηκε κρούση από τον Παναθηναϊκό για τον 23χρονο επιθετικό, Ελβίρ Κόλιτς. Διαβάστε στο Sport24.gr. (VIDEO)

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να σκανάρει την αγορά της Αγγλίας για να εντοπίσει το βασικό «9άρι» του Τριφυλλιού, όμως την ίδια στιγμή στη Βοσνία Ερζεγοβίνη κάνουν λόγο για άλλον στράικερ! Σύμφωνα με τη δήλωση του προέδρου της FK Krupa, Ντράσκο Ίλιτς, ο Παναθηναϊκός έχει ρωτήσει για τον 23χρονο Ελβίρ Κόλιτς.

Ο Ίλιτς ισχυρίστηκε ότι ο Παναθηναϊκός και άλλες τρεις ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Βόσνιο επιθετικό. Συγκεκριμένα, ο Ίλιτς τόνισε: «Μας προσέγγισαν πριν μερικές μέρες ο Παναθηναϊκός, ο Ερυθρός Αστέρας και η Μπέβερν, ενώ την Κυριακή επικοινώνησε μαζί μας η Ρέιντζερς. Όμως, εμείς δεν βιαζόμαστε. Περιμένουμε να δώσουμε τον παίκτη στη σωστή τιμή. Ήδη, οι φετινές προσφορές είναι υψηλότερες από την αντίστοιχη της Λεχ Πόζναν την προηγούμενη σεζόν».

Ο Κόλιτς έχει τη βοσνιακή υπηκοότητα, παρότι έχει γεννηθεί στην ισπανική πόλη, Βαγιαδολίδ, στις 8 Ιουλίου του 1995. Έχει ύψος 1,91μ., είναι δεξιοπόδαρος και θεωρείται ένα βαρύ φορ περιοχής. Ο Κόλιτς «έφτιαξε» το όνομα του με την FK Krupa, στην οποία ανήκει από τον Ιανουάριο του 2016.

Με την FK Krupa ο Κόλιτς μετράει 58 συμμετοχές και έχει σκοράρει 29 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 2 ασίστ. Προηγουμένως, αγωνίστηκε στην επίσης βοσνιακή Banja Luka, αλλά σε 35 παιχνίδια είχε μόλις 2 γκολ και 2 ασίστ. Τον Φεβρουάριο του 2018, η Λεχ Πόζναν απέκτησε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή δανεικό για 6 μήνες, διατηρώντας οψιόν αγοράς. Ωστόσο, μετά από 5 ματς, ο Κόλιτς τραυματίστηκε και η Λεχ Πόζναν δεν εξάσκησε το δικαίωμα της να τον αγοράσει.

Η σεζόν 2018 – 2019 είναι η τελευταία στο συμβόλαιο του Κόλιτς με την FK Krupa και ο Βόσνιος επιθετικός έχει αρχίσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα, σκοράροντας 5 γκολ σε 3 αγωνιστικές. Η FK Krupa θέλει να τον παραχωρήσει, για να αποκομίσει όφελος, ενώ ο ποδοσφαιριστής θέλει να πάρει μεταγραφή σε μία μεγαλύτερη ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ