ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο… πληροφοριοδότης του Ανίτα

Chelsea's Willian, right, challenges for the ball with Newcastle's Vurnon Anita during their English Premier League soccer match between Chelsea and Newcastle United in London, Saturday, Feb. 8,  2014. (AP Photo/Alastair Grant)
Anita/AP IMAGES AP IMAGES

Δεν χρειάζεται να ψάξει μακριά για να πάρει πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό ο Βουρνόν Ανίτα, αφού συνυπάρχει στη Λιντς με τον Ουασίμ Μπούι.

Ο Βουρνόν Ανίτα κατέχει περίοπτη θέση στη short-list του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του αμυντικού χαφ. Όμως, το πιο δύσκολο για την απόκτηση του Ολλανδού είναι οι υψηλές αποδοχές του, που ακόμα διατηρούνται σε υψηλό νούμερο. Ο Ανίτα έχει μάθει για τον Παναθηναϊκό και με αγωνιστικά κριτήρια, καλύπτεται. Αλλά για την ώρα, τα λεφτά κάνουν τη διαφορά...

Πάντως, ο Ανίτα έχει δίπλα του τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό: τον Ουασίμ Μπούι! Ο συμπατριώτης του είχε φορέσει την πράσινη φανέλα τη σεζόν 2014-2015, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου και με τεχνικό διευθυντή – τότε- τον Νίκο Νταμπίζα. Βέβαια, ο Νταμπίζας παραιτήθηκε τον Νοέμβριο και ο Μπούι συνεργάστηκε μαζί του για μικρό χρονικό διάστημα.

Που βρέθηκαν οι δύο Ολλανδοί; Μα στο "Έλαντ Ρόουντ"! Οι Ανίτα και Μπούι ανήκουν στη Λιντς, αλλά δεν υπολογίζονται και προπονούνται σε άλλες ώρες από την ομάδα. Ο Μπούι ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram από την ώρα της κοινής τους προπόνησης και δείχνει τον Ανίτα να γυμνάζεται. Τώρα, αν όντως έχουν μιλήσει για τον Παναθηναϊκό, το ξέρουν μόνο οι ίδιοι…

Εξίσου κρίσιμη λεπτομέρεια; Ο Μπούι και ο Ανίτα έχουν τον ίδιο ατζέντη, τον ιδιόρρυθμο Ιταλό Μίνο Ραϊόλα. Άλλη μία… κρίσιμη παράμετρος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παναθηναϊκός: Ο… πληροφοριοδότης του Ανίτα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ