ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουρμπέλης, το ιταλικό ενδιαφέρον και το νέο συμβόλαιο

Ο Κουρμπέλης, το ιταλικό ενδιαφέρον και το νέο συμβόλαιο

Η Φιορεντίνα ήταν η τελευταία από τη Serie A που τσέκαρε τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Το ιταλικό ενδιαφέρον, η παρουσία του Νταμπίζα, το πρότζεκτ και οι σκέψεις του παίκτη. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Συχνά-πυκνά, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί αντικείμενο σκάουτινγκ για ιταλικές ομάδες... Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει πέραση στην Ιταλία και μόλις τον προηγούμενο Ιανουάριο, η Σαμπντόρια ψάχτηκε για την απόκτηση του. Μία μεταγραφή που τελικά δεν τελεσφόρησε για πολλούς λόγους.

Ωστόσο, οι "μνηστήρες" από τη Serie A δεν τελειώνουν. Το Σάββατο (3/11) σκάουτερ της Φιορεντίνα βρέθηκε στο "Σπύρος Λούης" με αποστολή να τσεκάρει τον Κουρμπέλη. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ ήταν από τους κορυφαίους στο αθηναϊκό ντέρμπι και ο Ιταλός επέστρεψε στη Φλωρεντία με αρκετές σημειώσεις στο μπλοκάκι του.

Η παρουσία του σκάουτερ της Φιορεντίνα επιβεβαιώθηκε από την ιστοσελίδα "fiorentinanews.com". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι παράγοντες των "βιόλα" έχουν επικοινωνία με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Αποστολόπουλο, στον οποίο έχουν μεταφέρει το ενδιαφέρον τους, αλλά όχι κάτι περισσότερο έως τώρα. Επιπλέον, η Φιορεντίνα δεν είναι η μόνη στη διεκδίκηση του Κουρμπέλη, αφού ο παίκτης αρέσει ακόμα στη Σαμπντόρια και σε άλλες ιταλικές ομάδες.

ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ασφαλώς, ο Κουρμπέλης γνωρίζει ότι τελεί υπό την παρακολούθηση ομάδων του εξωτερικού. Όμως, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν βιάζεται να μετακομίσει εκτός Ελλάδας. Αντίθετα, η προτεραιότητα του είναι να εξελιχτεί μέσα από τη δουλειά με τον Γιώργο Δώνη και να πάρει μεταγραφή μόνο όταν θα είναι έτοιμος αγωνιστικά. Διότι ο Κουρμπέλης δεν θέλει να ξενιτευτεί χωρίς να είναι βέβαιος ότι θα παίξει.

Άλλη μία παράμετρος στην υπόθεση σχετίζεται με την παρουσία του Νίκου Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει μεταβάλλει ριζικά την πολιτική των πωλήσεων, που πρακτικά την προηγούμενη σεζόν είχε μετατραπεί σε ξεπούλημα... Ο Νταμπίζας θα ενέκρινε την πώληση του Κουρμπέλη μόνο με αντίτιμο που θα ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ και προς το παρόν, τέτοια προσφορά δύσκολα θα έρθει.

Το συμβόλαιο του Κουρμπέλη με τον Παναθηναϊκό λήγει τον Ιούνιο του 2020. Προσεχώς, ο Νταμπίζας θα μιλήσει με τον αρχηγό του Τριφυλλιού και τον μάνατζερ του για την επέκταση της συνεργασίας τους και την αναπροσαρμογή των όρων της και η κοινή διάθεση των δύο πλευρών είναι να τα βρουν. Στο τέλος της ημέρας, το πιο βασικό είναι ότι ο Κουρμπέλης έχει πειστεί ότι το πλάνο των Νταμπίζα - Δώνη θα τον βοηθήσει και επιθυμεί να αποτελέσει μέρος του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ