ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο εκπρόσωπος θα δείξει τη συμφωνία Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Ο εκπρόσωπος θα δείξει τη συμφωνία Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Ο άνθρωπος ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον Γιάννη Αλαφούζο στην επικείμενη Γενική Συνέλευση, θα φανερώσει εάν υπάρχει συμφωνία με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να μην επιβεβαιώνουν επίσημα ότι έχουν συμφωνήσει για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό, αλλά σύντομα θα αναγκαστούν να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Για την ακρίβεια, είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν σε μερικές ημέρες...

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου και έχει στην ημερήσια διάταξη την προκήρυξη Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι 10 εκατομμύρια ευρώ και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Βέβαια, για να σημειωθεί απαρτία και να διεξαχθεί η διαδικασία, πρέπει να εκπροσωπηθεί ο μεγαλομέτοχος, Γιάννης Αλαφούζος.

Θεωρητικά, στη ΓΣ πρέπει να παραστεί ένας συνεργάτης του Πιεμπονγκσάντ, έχοντας οριστεί ως εκπρόσωπος του Αλαφούζου. Η αποστολή του θα είναι να εγκρίνει την ΑΜΚ και να ψηφίσει το νέο ΔΣ που ίσως να περιέχει 2-3 νέα μέλη. Αυτός ο οποίος θα παρουσιαστεί θα είναι κάποιος κοινής αποδοχής, στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο ανδρών.

Φυσικά, ο εκπρόσωπος κάθε μετόχου δεν θα εμφανιστεί ξαφνικά ανήμερα της ΓΣ στα γραφεία... Θα δηλωθεί μερικές μέρες νωρίτερα, ώστε με βάση το καταστατικό να έχει δικαίωμα να πάρει μέρος στη διαδικασία. Πρακτικά, εφόσον δηλωθεί ένα άτομο κατόπιν συνεννόησης του Αλαφούζου και του Πιεμπονγκσάντ, θα είναι η πρώτη έμμεση επιβεβαίωση της μεταξύ τους συμφωνίας.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

POLL: Ποια θα είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού;
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ