Νταμπίζας: "Η σιωπή είναι επιβεβλημένη"

Ο Νίκος Νταμπίζας με μια δημόσια τοποθέτηση του στη σελίδα που διατηρεί στο facebook τόνισε πως σέβεται την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός και για αυτό δεν είναι ώρα να μιλήσει για το διαζύγιο με το τριφύλλι.

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλησε να τοποθετηθεί για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό με ένα δημόσιο ποστάρισμα του στο Facebook στο οποίο κάνει λόγο πως η σιωπή είναι επιβεβλημένη μια τέτοια στιγμή και σεβόμενος την προσπάθεια που γίνεται στο τριφύλλι δεν θέλει να αναφερθεί σε λόγους και αιτίες.

Από την άλλη όμως ο πρώην τεχνικός των πράσινων τονίζει πως ο ορισμός για τη "μη επιτυχία" βασίζεται πάντα και στους στόχους που έχουν οριοθετηθεί από τη διοίκηση.

Χαρακτηριστικά ο Νταμπίζας έγραψε:

"Στις συνεργασίες και στη ζωή μας γενικότερα ο ορισμός για την (μη) επιτυχία βασίζεται πάντα στους στόχους που οριοθετούνται. Σεβόμενος τον ρόλο μου σε μια «συλλογική» προσπάθεια που ξεκίνησε με ένα πολύ ξεκάθαρο και συγκεκριμένο πλάνο την περασμένη «ιδιαίτερη» σεζόν η σιωπή είναι επιβεβλημένη και πάνω από την όποια «ατομική» τοποθέτηση για λόγους και αιτίες που δημοσιεύονται μετά τη λύση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.