ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Δεν γίναμε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό τους.

Ήταν δίχως αμφιβολία ο πρωταγωνιστής της επικράτησης του Παναθηναϊκού με 4-0 επί του Παναιτωλικού αφού πέτυχε τα τρία γκολ της ομάδας του. Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για την βελτίωση των πράσινων, το τι έχει αλλάξει στον τρόπο που επιτίθεται η ομάδα, ωστόσο επεσήμανε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Αρχικά για το χατ τρικ που σημείωσε τόνισε στη κάμερα της Nova: "Είναι πολύ καλή αίσθηση όταν σκοράρεις, τα αποψινά γκολ δεν ήταν από τα καλύτερά μου αλλά το σημαντικό γεγονός είναι ότι καταφέραμε και σκοράραμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε αρκετές ευκαιρίες και χώρους, στο δεύτερο όμως μπορέσαμε να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα και τελικά πήγαν όλα καλά".

Για το τι άλλαξε και ο Παναθηναϊκός σκοράρει περισσότερο είπε: "Είναι δύσκολο να σας απαντήσω τι άλλαξε και σκοράρουμε περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια, βέβαια και με τον ΠΑΣ Γιάννινα κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Μόνο στα δύο τελευταία όμως δημιουργήσαμε τόσες πολλές φάσεις και πήραμε νίκες με ευρύ σκορ, στα προηγούμενα παιχνίδια δεν το είχαμε καταφέρει. Βλέπουμε ότι πλέον υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπαίνουν στην αντίπαλη περιοχή και πιέζουν, αυτό είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό.

Όπως είπα, εγώ προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Μπορείτε να δείτε ότι πλέον δεν τρέχω πολλά μέτρα σε κάθε ματς, προσπαθώ όμως να είμαι σε καλή θέση και να παίζω όσο πιο έξυπνα γίνεται. Κοιτάζω σαν επιθετικός που είμαι να βρίσκομαι σωστά τοποθετημένος, στον σωστό χρόνο την κατάλληλη στιγμή, και να κάνω έξυπνο παιχνίδι αντί να τρέχω συνεχώς. Αυτό που κοιτάζω είναι να μην πηγαίνω συνέχεια πάνω κάτω σε όλο το παιχνίδι.

Υπάρχουν παίκτες που δουλεύουν καλύτερα από εμένα σε αυτόν τον τομέα, εγώ ως επιθετικός παίρνω από τη δική τους δύναμη και αύρα προκειμένου να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ. Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες στο ρόστερ, ειδικά στην επίθεση, και με την επιστροφή του Λέτο θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι επιθετικά. Κάθε Σαββατοκύριακο πρέπει να έχουμε σταθερή απόδοση, όχι να παίζουμε καλά τη μια φορά και την άλλη όχι".

Για τη συνέχεια είπε: "Πρέπει να συνεχίσουμε τις όσο δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια της σεζόν, πάντα με τη δέουσα σταθερότητα. Έχουμε καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, χρειαζόμαστε όμως τη στήριξη των φιλάθλων μας και θα προσπαθήσουμε να τους ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους. Προσπαθούμε για το καλύτερο αλλά κάποιες φορές δυσκολευόμαστε να τα καταφέρουμε, ωστόσο πρέπει πάντα να μαχόμαστε σε κάθε αναμέτρηση.

Αυτό θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοί μας, μια ομάδα να μάχεται και να παλεύει σε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλό τελείωμα στη φετινή σεζόν, με νίκες στο πρωτάθλημα και παίρνοντας το Κύπελλο. Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος της περιόδου. Πάντως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, κάναμε ένα-δύο καλά παιχνίδια αλλά δεν γίναμε η καλύτερη ομάδα του κόσμου"

Οδ. Βλαχοδήμος: "Καταλαβαίνουμε πια αυτά που θέλει ο προπονητής"

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ο οποίος τόνισε: "Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι παρά το πρώτο ημίχρονο, συνεχίσαμε να το πιστεύουμε. Καταφέραμε να βγάλουμε φάσεις στο δεύτερο και έτσι μπήκαν και τα γκολ. Σιγά σιγά καταλαβαίνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής μας να κάνουμε. Δένουμε σαν ομάδα και σιγά σιγά θα γίνουν όλα τα πράγματα όπως πρέπει. Σκεφτόμαστε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και πάμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα και να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται".

Χουλτ: "Πλέον έχουμε διαφορετική νοοτροπία"

Από την πλευρά του ο Νίκλας Χουλτ μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πλέον είναι πιο επιθετικοί στο παιχνίδι τους λέγοντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ:

«Είναι πάντα πολύκαλό για μένανα σκοράρει ο Μάρκους. Στο δεύτερο ημίχρονοπαίξαμε πολύ καλά, κάναμε πολλές φάσεις και δίκαια νικήσαμε».

Για το πρόσωπο που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια:
«Προσπαθούμε να είμαστεεπιθετικοί στα παιχνίδια μας και να πιέσουμε από την αρχή του ματς. Πλέον έχουμε διαφορετική νοοτροπία στον τρόπο που ξεκινάμε στους αγώνες μας. Δεν καταφέρνουμε ακόμα να αποδίδουμε το 100%, αλλά είμαστε πολύ καλήομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι».

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ