ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μεγάλοι"-"μικροί" σημειώσατε "Χ" στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ισόπαλο 2-2 έληξε το διπλό των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην επιστροφή στις προπονήσεις ανάμεσα στους "μεγάλους" και τους "μικρούς" του τριφυλλιού. Έπαιξε στο διπλό ο Κουρμπέλης, ξανά στις προπονήσεις ο Αγγελόπουλος.

Επιστροφή στις προπονήσεις το απόγευμα της Παρασκευής για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό και οι πράσινοι έδωσαν συνέχεια στην προετοιμασία τους με μια προπόνηση προσαρμογής όπου είχε ασκήσεις κατοχής και δίτερμα ανάμεσα στους "μεγάλους ή άσπρους" και τους "μικρούς ή πράσινους" το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2.

Ο Δώνης χώρισε τους παίκτες του σε δυο ομάδες και ζήτησε από τους άσπρους να παίξουν με το κλασικό 3-4-2-1 και από τους πράσινους να αγωνιστούν με 4-4-2.

Τα γκολ πέτυχαν οι Χατζηγιοβάνης, Δώνης για τους άσπρους ενώ για τους πράσινους ο Σέχου πέτυχε και τα δυο τέρματα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Άσπροι: Κότσαρης, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος.

Πράσινοι: Ξενόπουλος, Δημήτρουλας, Οικονομόπουλος, Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Στάικος, Αποστολάκης, Σέχου, Χαντζάρας,Κουντουριώτης, Σιφναίος.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά το πρώτο δεκάλεπτο έκανε και αλλαγές προκειμένου να παίξουν και όσοι ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκαν στις δυο αρχικές ενδεκάδες όπως και οι Διούδης, Τζανδάρης, Πούγγουρας, Αγγελόπουλος, Χριστογεώργος.

Το ευχάριστο για τον Δώνη ήταν πως είδε και τον Κουρμπέλη να παίζει κανονικά και χωρίς πρόβλημα στο διπλό, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό της Κυριακής με την Ομόνοια.

Αντίθετα δεν προπονήθηκαν οι Μπουζούκης, Μουνιέ, ενώ οι Κολοβέτσιος, Άλτμαν και Χατζηθεοδωρίδης γυμνάστηκαν σε ποιο χαλαρούς ρυθμούς.

"ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ" Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Την παρουσία του Γκέζου προκειμένου να δοκιμαστεί περίμεναν πολλοί χθες στον Παναθηναϊκό αλλά το "νέο πρόσωπο" ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε ξεκινήσει προετοιμασία με το τριφύλλι αλλά δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας όπως οι Μίγγος και Βαλμάς.

Ήταν ο μοναδικός όμως ο οποίος το απόγευμα βρέθηκε ξανά στην προπόνηση των πράσινων και γυμνάστηκε κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη ενώ έπαιξε και στο διπλό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ