ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ζέκα στο Μπιλμπάο ο Παναθηναϊκός

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Αθλέτικ συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τον Ζέκα αλλά και όσους πράσινους μπορούν να προσφέρουν.

Με όσους ποδοσφαιριστές μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και έχουν δηλωθεί φυσικά στη λίστα θα ταξιδέψει την Τετάρτη στο Μπιλμπάο ο Παναθηναϊκός. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Ζέκα που θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την προπόνηση της Τρίτης έκανε γνωστούς τους 21 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο Σαν Μαμές. Σε αυτούς συμπεριέλαβε φυσικά τους Τσάβες, Γιόχανσον οι οποίοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πλατανιά και ουσιαστικά ήταν οι δυο που δεν ήταν στην αποστολή του πρώτου αγώνα ενώ εκτός έμειναν οι Μολέντο, Ρέις και ο Κουλιμπαλί που είναι τραυματίες.

Φυσικά εκτός έμειναν και οι Διούδης, Τζανδάρης που ούτως η άλλως δεν ήταν δηλωμένοι στη λίστα της UEFA για το τριφύλλι. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με 21 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη χώρα των Βάσκων. Προθέρμανση, ποδοβόλεϊ και ασκήσεις με τελειώματα περιλάμβανε η σημερινή τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού πριν την αυριανή αναχώρηση της ομάδας για το Μπιλμπάο και τη ρεβάνς της φάσης των play-offs του Europa League.

Οι Βιγιαφάνιες και Κουλιμπαλί προπονήθηκαν ατομικά, Μολέδο και Ρέις υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ ατομικά σε γυμναστήριο και γήπεδο προπονήθηκε ο Στάικος.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για το Μπιλμπάο στην οποία περιλήφθηκαν οι ακόλουθοι 21 ποδοσφαιριστές: Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Ζέκα, Λουντ, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Αλτμαν, Καμπέσας, Μολίνς, Τσάβες, Λουτσιάνο, Μπουζούκης, Πίσπας και Εμμανουηλίδης".

Προπονήθηκε ο Τζανδάρης

Στη προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη πήρε μέρος και ο Φάνης Τζανδάρης. Ο 24χρονος μέσος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ ο διεθνής μέσος θα κάνει προπόνηση και την Πέμπτη προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μπορέσει να τεθεί όσο πιο άμεσα γίνεται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ