ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τον Κουρμπέλη στην άμυνα ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Κουρμπέλη στην τριάδα των στόπερ και να διατηρήσει τους Τζανδάρη - Δώνη στη μεσαία γραμμή, για το ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη (19:15).

Το πρωτάθλημα αρχίζει για τον Παναθηναϊκό από τα Πηγάδια (19:15), μία έδρα που δυσκολεύεται παραδοσιακά. Η Ξάνθη του έβαζε δύσκολα ακόμα και στις καλές εποχές, πόσο μάλλον στην τωρινή έκδοση του Τριφυλλιού, που έχει ένα ρόστερ ειδικών συνθηκών. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει για να πάρει βαθμό ή βαθμούς και να “σβήσει” μέρος του -6.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, φαίνεται πως ο Γιώργος Δώνης καταλήγει στη χρησιμοποίηση του Κουρμπέλη στην τριάδα των στόπερ, στο 3-4-2-1 που εφαρμόζει. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι ο κεντρικός αμυντικός, έχοντας δεξιά και αριστερά τον Κολοβέτσιο και τον Οικονόμου. Ο Κουλιμπαλί θα έχει ρόλο δεξιού μπακ-χαφ και ο Ινσούα αριστερού μπακ-χαφ.

Στη μεσαία γραμμή, οι Τζανδάρης και Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης θα παίξουν ως δεξιός και αριστερός μεσοεπιθετικός, ενώ ο Μουνιέ θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Στο σενάριο που ο Κουρμπέλης θα μετακομίσει στον “άξονα”, τότε ο Πούγγουρας θα πάρει τη θέση του Τζανδάρη και θα τοποθετηθεί ως δεξιός στόπερ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ