ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με δέκα Νέους ο Παναθηναϊκός εναντίον του Αιγινιακού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι απουσίες λόγω Εθνικών και τραυματισμών ανοίγουν χώρο για τους Νέους στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Αιγινιακό το Σάββατο το απόγευμα. Ένας... Μπουζούκης σε πρόστιμα.

Με τους δέκα ποδοσφαιριστές της Κ19 θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σαββατιάτικο (13/10, 17:00) φιλικό με τον Αιγινιακό, που θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Γιώργου Δώνη είναι οι Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης, Ζερβόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Καλομοίρης, Σκεντεράϊ, Καραγιάννης, Χριστοδούλης.

Φυσικά, ο Δώνης δεν υπολογίζει τους 12 διεθνείς και τους πέντε τραυματίες (Μουνιέ, Κάτσε, Γιόχανσον, Στάικος και Άλτμαν). Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Παρασκευής ήταν χαλαρή, με οικογενειακό διπλό που είχε έμφαση στην τακτική. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν Μουνιέ, Γιόχανσον, Κάτσε, Στάικος, ενώ αποφόρτιση έκανε και σήμερα ο Δώνης.

ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ... ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ

Με το πρόστιμο των 18.200 ευρώ που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή τηςSupe Leagueστον Παναθηναϊκό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα, το συνολικό ύψος της φετινής σεζόν έχει φτάσει τα 36.650.

Πρακτικά, το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην 6η αγωνιστική και ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει σχεδόν όσο του κοστίζει ετησίως ο Γιάννης Μπουζούκης.

Οι καθαρές αποδοχές του νεαρού μεσοεπιθετικού κυμαίνονται στις 40.000 ευρώ. Τα πρόστιμα είναι μία "πληγή" για το τριφύλλι, που προσπαθεί να εξυγιανθεί και δεν χρειάζεται νέα βάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ