ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξενόπουλος: "Η υπομονή είναι αρετή που πρέπει να έχει ο τερματοφύλακας"

Ξενόπουλος: "Η υπομονή είναι αρετή που πρέπει να έχει ο τερματοφύλακας"
Xenopoulos, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Ξενόπουλος που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" αναφέρθηκε στις συμβουλές που του έδωσαν οι Μαλιαρίτσης και Διούδης αλλά και στην υπομονή που χρειάζεται να έχει κάθε γκολκίπερ.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε την Κυριακή το βράδυ στο ματς με το Βόλο ο Βασίλης Ξενόπουλος με τον 20χρονο γκολκίπερ να στέκεται μετά το τέλος με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" στην υπομονή που πρέπει να έχει κάθε τερματοφύλακας.

Ο νεαρός γκολκίπερ μίλησε και για το γκολ που δέχτηκε από τον Γέντρισεκ αλλά και τη σωτήρια απόκρουση στο σουτ του Τόρρες.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Νιώθω χαρούμενος, περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή. Η υπομονή είναι αρετή που πρέπει να έχει ο τερματοφύλακας αλλιώς δε θα προχωρήσει. Υπήρξε λίγο άγχος πριν το ματς. Μετά ήμουν συγκεντρωμένος προσπαθούσα για τις καλύτερες αποφάσεις. Και ο Σωκράτης (Διούδης) και ο κ. Παναγιώτης (Μαλιαρίτσης) ήταν δίπλα μου. Η συμβουλή που μου έδωσαν ήταν να κάνω τα απλά πράγματα. Ο προπονητής ζητά να συμμετέχει ο τερματοφύλακας, υπήρξαν κάποια λάθη, αλλά παίρνω μια καλή βαθμολογία για αρχή νομίζω».

Για το αν είναι παράσημο γι’ αυτόν επειδή πέρασε αρκετούς τραυματισμούς:
«Ήρθε ο τραυματισμός του Κότσαρη και ανέβηκα δεύτερος. Εγώ έκανα υπομονή στην προπόνηση για να βελτιώσω κάποια πράγματα».

Για το γκολ που δέχτηκε:
«Το σουτ που έπιασε ο Γέντρισεκ ήταν σχεδόν άπιαστο πήγε η μπάλα στο παραθυράκι. Μακάρι να μπορούσα να το βγάλω… Είναι κάποιες φορές που απλά παίρνεις τη μπάλα και δίνεις συγχαρητήρια στον σκόρερ».

Για την επέμβαση στο σουτ του Τόρες:
«Το βασικό ήταν πως είχα καλή τοποθέτηση, αλλιώς δε θα είχα αντίδραση».

Για τις πολλές επαφές με τα πόδια που είχε στο ματς:
«Ο προπονητής θέλει να συμμετέχουμε. Βοηθάμε έτσι γιατί ελευθερώνουμε έναν παίκτη».

Για τη νίκη και τα playoffs:
«Πρέπει να θέσουμε υψηλούς στόχους. Να προσπαθήσουμε να φτάσουμε την ΑΕΚ στη βαθμολογία και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο σε αυτά τα 10 ματς».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ