ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κράξιμο και έξω από τα αποδυτήρια

Κράξιμο και έξω από τα αποδυτήρια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περίπου 20 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν όσους παίκτες αποχωρούσαν και ζήτησαν από τον Αναστασίου να παραιτηθεί.

Πέρα από τα όσα έγιναν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους παίκτες και τον Γιάννη Αναστασίου να αποδοκιμάζονται, αλλά και όσα ακολούθησαν με τον Γιάννη Αλαφούζο, είχαμε και τρίτο ημίχρονο έξω από τα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Περίπου 20 φίλαθλοι περίμεναν τους παίκτες να βγουν έξω από το γήπεδο και τους αποδοκίμασαν.

Κάθε ένας που έβγαινε και πήγαινε είτε προς το πούλμαν της ομάδας είτε κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του άκουγε τα παράπονα των συγκεντρωμένων. Οι περισσότεροι παίκτες τα άκουσαν με έναν οπαδό να λέει στον Καρέλη: "Παίξε καλύτερα. Βάλε ένα γκολ όρθιος".

Από το "πυρά" δεν γλίτωσαν ούτε οι Φύσσας, Βόκολος και φυσικά ο Γιάννης Αναστασίου. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτός μέσα στο πούλμαν της ομάδας οι φίλαθλοι του φώναξαν μεταξύ άλλων: "Σήκω φύγε. Άντε παραιτήσου. Δεν μπορέσατε να κερδίσετε τη νεοφώτιστη ΑΕΚ".

Πάντως, δεν έλειψε και οι πιο θαρραλέοι που ζητούσαν από τους παίκτες να βγουν έξω από το πούλμαν.

Οπαδός έβαλε τα κλάματα μπροστά στον Σαραβάκο

Ιδιαίτερο ήταν το στιγμιότυπο το οποίο εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Σαραβάκο και ένα φίλαθλο του Παναθηναϊκού.

Μόλις είδε τον παλαίμαχο άσο τον πλησίασε και μεταξύ άλλων του είπε: "Τι είναι αυτά τα πράγματα. Εμείς έχουμε ζήσει εσένα και τα μεγαλεία. Δεν μπορούμε να τους βλέπουμε", ενώ αμέσως μετά έβαλε τα κλάματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι παίκτες βγήκαν από τα αποδυτήρια συνοδεία των ανθρώπων της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ