ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Τα μυαλά μας δεν είναι στο κεφάλι μας"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα έχουν επηρεάσει τα μέγιστα τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να βγαίνει μετά το τέλος του αγώνα μπροστά να μιλάει στην κάμερα της "NOVA" και να τονίζει πως τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα επηρεάζουν τα μέγιστα την ομάδα και οι παίκτες του τριφυλλιού δεν έχουν τα μυαλά στο κεφάλι τους.

Ο αρχηγός είπε χαρακτηριστικά:

"Είναι βαρύ το σκορ για εμάς. Παίζαμε κατά τη γνώμη μου με την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Κάναμε κάποια παιδικά λάθη που ο αντίπαλος έχει δείξει πως δεν τα αφήνει να περάσουν. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος κάποιες ευκαιρίες, δεν τις κάναμε γκολ και ο Ολυμπιακός έβαλε δύο γρήγορα γκολ".

Τι συνέβη στην εκκίνηση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό;
"Κατά τη γνώμη μου δεν μπορώ να συγκρίνω τα δύο παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν περισσότερο κακοί, δεν είχαμε κατοχή μπάλας, το μόνο κακό ήταν πως δεν χάσαμε για να μιλήσω ανοιχτά. Σήμερα δεν αποφύγαμε τα λάθη, βλέπουμε ότι αυτό το διάστημα τα μυαλά μας δεν είναι στο κεφάλι μας για διάφορους λόγους αυτή τη στιγμή".

Για τα λόγια του Δώνη πως ο Παναθηναϊκός δεν βγάζει "υγεία" και είναι μια ομάδα καταρρακωμένη και αν συμφωνεί;
"Δεν θα κρυφτώ, η ομάδα δεν περνάει και το καλύτερο φεγγάρι της ξέροντας πως και ο προπονητής και κάποιοι παίκτες θα φύγουν. Μπορώ να καταλάβω τα παιδιά γιατί φεύγουν στεναχωρημένοι πως θα μπορούσαν να συνεχίσουν και άξιζαν κάτι παραπάνω".

Μένουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος, χτυπάει καμπανάκι ενόψει της συνέχειας, σε ανησυχεί;
"Ναι με ανησυχεί. Ξέροντας πως θα φύγουν αρκετοί βασικοί παίκτες μπορώ να πω ότι με ανησυχεί. Αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό καθώς τα παιδιά που περίμεναν τις ευκαιρίες πιστεύω θα τις αρπάξουν".

Είστε λίγα τα άτομα πλέον σε φοβίζει ότι μπορεί να πληγεί το γόητρο του συλλόγου, δεν έχει και κίνητρο η ομάδα;
"Ναι ξεκάθαρα δεν έχουμε ουσιαστικό στόχο εκτός του να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Κουβαλάμε αρκετά προβλήματα στην πλάτη μας αλλά είμαστε εδώ για να τα προσπεράσουμε".

Σκοπεύεται να κάνετε κάτι οι αρχηγοί κάποια κουβέντα, όσοι μείνετε ώστε να επανέλθει η καλή ψυχολογία; "Πάντα η κουβέντα κάνει καλό. Μπορεί να το επιχειρήσουμε τις επόμενες μέρες και με την κουβέντα λύνεσαι και γίνεται κάτι καλό".

Είσαι και ο αρχηγός της ομάδας οπότε μπορούμε να σε ρωτήσουμε, βρέθηκε λύση με το θέμα της περικοπής των συμβολαίων;
"Ναι το θέμα έχει λυθεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ