ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας"

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης κράτησε χαμηλούς τόνους στα λεγόμενα του του και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να "σβήσει" τους μείον βαθμούς στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ανάλογες δηλώσεις από τον Άντονι Μουνιέ.

O Παναθηναϊκός διέψευσε τα προγνωστικά απέναντι στην Ξάνθη και πήρε ένα σημαντικό διπλό, όμως ακόμα δεν έχει λύσει τα προβλήματα του. Παραμένει στο -3 και οι πρώτοι που το κατανοούν είναι οι ποδοσφαιριστές του. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εξέφρασε την άποψη ότι οι "πράσινοι" πρέπει να αξιοποιήσουν την ευκαιρία για να μηδενίσουν στη βαθμολογία και να μην μείνουν στα Πηγάδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουρμπέλη στην ΕΡΤ:

"Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Είμαστε ακόμα στην αρχή, είμαστε χαρούμενοι και μένουμε εκεί, γιατί έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας".

Για το αν ένιωθαν άγχος πριν το ματς: "Όχι δεν ήταν άγχος, ήταν αποφασιστικότητα απ' όλους τους παίκτες. Το δείξαμε ότι θέλουμε τη νίκη. Ήρθε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη, έρχεται ένα παιχνίδι με τη Λαμία στην έδρα μας, που θα πρέπει να το κερδίσουμε για να πάμε στο μηδέν. Μετά έχει διακοπή του πρωταθλήματος, να δουλέψουμε και να πάνε όλα καλά".

Λιτός ήταν στις δηλώσεις του ο Άντονι Μουνιέ, ο οποίος εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία με τη Λαμία και να "σβήσει" τους μείον βαθμούς. Η δήλωση του στην ΕΡΤ:

"Είναι σημαντική νίκη για εμάς, αλλά μην ξεχνάμε πως είμαστε ακόμα με μείον βαθμούς. Πρέπει να δουλέψουμε την επόμενη εβδομάδα και να πάρουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να βγάλουμε την ποινή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ